Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Los Angeles

Los Angeles Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Los Angeles. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Los Angeles, Usa og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Los Angeles.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Los Angeles Biludlejning & rejseoplysninger

By:

Los Angeles (L.A.) er en meget ekspansiv by og den næststørste by i USA. Det er den mest folkerige by i os staten Californien. Los Angeles er beliggende i den sydlige del af Californien og derfor kendt for dens middelhavsklima. Befolkning med 4 millioner indbyggere kun i kommunale L.A. er helt blandet.

L.A. er en global city med en forskelligartet økonomi i underholdning, medier, videnskab, sport, forskning, mode, uddannelse, kultur, medicin og teknologi.

Du finder stadig nogle gamle bygninger downtown kombineret med en interessant blanding med helt nye kontorer. En "must see" er også for voksne Disneyworld, Hollywood studios, Paul Getty Museum og selvfølgelig Beverly Hills.

For shopping-elskere giver byen den gamle del af Pasadena.

Byen ligger på vestkysten på Stillehavet, omkring 150 kilometer nordvest for grænsen til Mexico. Berømte Hollywood er en del af L.A., derimod Beverly Hills og West Hollywood er adskilte kommuner. Så hvis du gerne vil udløbe mere af kysten af Stillehavet kan du leje en bil i lufthavnen eller i Beverly Hills.

Lufthavne:

Den lufthavn, som har de vigtigste forbindelser vil byer over hele verden, er Los Angeles International (LAX). Kun 24 kilometer sydvest for byen center det er placeret.

Der er shuttle busser fra og til metrostationerne luftfart og EU. Der er ingen offentlig transport til lufthavnen.

Ligger mere i øst er de andre lufthavne:

Long Beach lufthavn (LGB)

Bob Hope lufthavn (BUR)-Burbank

Orange County – John Wahne lufthavn (SNA), særlig for Disneyland og strande

Ontario lufthavn (ONT)

Offentlig transport:

Transport myndighed (MTA) giver den offentlige transport i byen. Der er et omfattende bus netværk, men de eneste, der ikke sidder fast i trafikken kaldes 'Metro hurtige'.

Disse busser har forkørselsret overalt og flytte mellem de mest kendte steder i Los Angeles. Så er det anbefalelsesværdigt for besøgende i L.A.

Trafik og parkering:

Byen har et omfattende selv meget kompliceret netværk af motorveje. Tyve-syv veje løber gennem byen. Derfor skal du forberede dig godt før kørsel der og ser på en detaljeret køreplan.

Parkering i gaden er betalt. Kun hybridbiler kan parkere gratis i byen. Se biler skal være præget af en særlig mærkat.