Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Orlando

Orlando Bilutleie

Søk etter bilutleie er et uavhengig selskap som tilbyr leiebil i Orlando. Tilbudssystemet vårt sammenlignere prisene fra de fleste internasjonale og lokale bilutleieselskaper i Orlando, Usa og lar deg bestemme hvem du leier fra.

Søk etter bilutleie ønsker å sikre at du finner den billigste leiebilen i Orlando.

Bruk sammenligningssystemet nå og spar allerede på din neste leiebil!

Orlando Leiebil & reiseinformasjon

Generell informasjon om Orlando:

Orlando er en by i USA. Det ligger i delstaten Florida og er 26 største storbyområdet i USA.

Attraksjoner:

Orlando også kalt "City Beautiful" var den mest besøkte amerikanske byen i 2009. Det er kjent som "Walt Disney Resort", "Universal Orlando Resort", "SeaWorld" og mange flere.

Skyskrapere:

Orlando byen har 19 skyskrapere, de fleste ligger i sentrum av Orlando. Den høyeste er Suntrust sentrum med 134 meter.

Språk:

Etter år 2000, 75.43% av innbyggerne snakker engelsk som første språk og 16.60% snakker spansk.

Turisme:

Turisme er en av de viktigste økonomiske ressursene i Orlando. Orlando er en av de ledende reise destinasjonene i verden. Over 59 millioner besøkende bruker over 33 milliarder dollar under oppholdet i regionen Orlando. Orlando har 7 av de 10 mest besøkte parkene i Nord-Amerika.

Shopping:

"Den Florida Mall" er en av de største "single-story" kjøpesentrene i de forente stater med over 250 butikker. Du har også "The Mall i årtusener" og "Orlando Fashion Square".

Flyplasser:

Orlando har tre store flyplasser, "Orlando International Airport" (MCO), Orlando Sanford International Airport (SFB) og Orlando Executive flyplass (ORL)

Veier:

USA og Orlando er stor for leie biler, du kan kjøre fra Miami til Orlando bruker Florida Turnpike (Toll 91) eller bruke Interstate 4, som er den primære interstate highway i Orlando. Den begynner i Tampa, Florida går nordøst hele staten direkte gjennom Orlando i Daytona Beach. Vær oppmerksom på det er mye trafikk på I4.

Buss, tog, Taxi

Orlando har en jernbane, sentrale Florida Rail korridoren eller tidligere kalt linje. Amtrak har intercity passasjer rail service fra Orlando Amtrak Station.
Lynx gir lokale transit buss.
Eller du kan bruke en av taxiselskapene i Orlando. Drosjer kan stammet og er også tilgjengelig på alle hovedattraksjon parker.

Ekstern kilde:

Wikipedia Orlando