Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Miami

Miami Bilutleie

Søk etter bilutleie er et uavhengig selskap som tilbyr leiebil i Miami. Tilbudssystemet vårt sammenlignere prisene fra de fleste internasjonale og lokale bilutleieselskaper i Miami, Usa og lar deg bestemme hvem du leier fra.

Søk etter bilutleie ønsker å sikre at du finner den billigste leiebilen i Miami.

Bruk sammenligningssystemet nå og spar allerede på din neste leiebil!

Miami Leiebil & reiseinformasjon

Innledning:

Miami er en moderne amerikansk by med vakre strender som Miami Beach og South Beach. Miami er godt kjent for store shopping malls. Byen har flott natteliv med mange barer, restauranter og nattklubber. Byen er veldig påvirket av latin kultur.

Flyplass:

Miami International Airport IATA-kode MIA, også kjent som MIA og historisk Wilcox-feltet, er den primære flyplassen serverer Miami-området, USA. Flyplassen ligger i en basert i Miami-Dade County, Florida, åtte miles 13 km nordvest for sentrum Miami er det Floridas hovedflyplass for internasjonale langdistanseflygninger. Metrorail og Metrobus service er populære og billige tjenesten mest populære destinasjoner i byen. De dyreste transportalternativer er drosje, flybuss tjenester og limousiner. Drosjer og transport kan være hyllet på grunnplan ankomster eller Miami sentralstasjonen ved å ta MIA Mover til jernbanestasjonen.  For å adgang nordre delen, som Orlando, Tampa, Washington, DC, Philadelphia eller New York City, er Greyhound busslinjer tjenesten også tilgjengelig på Miami. For å leie en bil, ta MIA Mover toget fra flyplassterminalene til Miami sentralstasjon. Det er en god idé å leie en bil i Miami. Avstanden er store og klimaet er fuktig, som ikke bidrar til lange turer.

Å besøke:

Hvis du kommer til sentrum kan du parkere bilen på et sted kalt Bayside Marketplace. Det er en stor offentlig parkeringsplass, for en veldig god pris, kan du parkere bilen for en god noen timer og gå på shopping. Hvis du ønsker å se mer eksotisk innslag i Miami, bør du gå utover center og hodet til forstedene. Svært anbefaler å besøke distrikter kalt Little Havana, en av de mest fargerike og berømte steder i byen.