Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Los Angeles

Los Angeles Bilutleie

Søk etter bilutleie er et uavhengig selskap som tilbyr leiebil i Los Angeles. Tilbudssystemet vårt sammenlignere prisene fra de fleste internasjonale og lokale bilutleieselskaper i Los Angeles, Usa og lar deg bestemme hvem du leier fra.

Søk etter bilutleie ønsker å sikre at du finner den billigste leiebilen i Los Angeles.

Bruk sammenligningssystemet nå og spar allerede på din neste leiebil!

Los Angeles Leiebil & reiseinformasjon

Byen:

Los Angeles (L.A.) er en svært ekspansive by og den nest største byen i USA. Det er den mest folkerike byen i oss staten California. Los Angeles ligger i den sørlige delen av California og derfor kjent for sitt middelhavsklima. Befolkningen med 4 millioner innbyggere bare i kommunale av La er absolutt blandet.

L.A. er en global by med en mangfoldig økonomi i underholdning, media, vitenskap, sport, forskning, mote, utdanning, kultur, medisin og teknologi.

Her finner du fortsatt noen gamle bygninger downtown kombinert med en interessant blanding med nye kontorer. En "må se" er også for voksne Disneyworld, Hollywood studioene, Paul Getty Museum og selvfølgelig Beverly Hills.

For shopping elskere gir byen den gamle delen av Pasadena.

Byen ligger på vestkysten i Stillehavet, om lag 150 kilometer nordvest for grensen til Mexico. Berømte Hollywood er en del av La, i motsetning Beverly Hills og West Hollywood er egne kommuner. Så hvis du vil gjerne opphøre mer av kysten av Stillehavet kan du leie en bil på flyplassen eller i Beverly Hills.

Flyplasser:

Flyplassen som har viktigste tilkoblingene vil byer over hele verden, er Los Angeles International (LAX). Bare 24 kilometer sørvest for byen sentrere det ligger.

Det er shuttle busser fra og til metrostasjonene luftfart og Union. Det er ingen offentlig transport til flyplassen.

Ligger mer i øst er andre flyplassene:

Flyplassen Long Beach (LGB)

Bob Hope flyplass (BUR)-Burbank

Orange County-John Wahne Airport (SNA), spesielt for Disneyland og strender

Ontario Airport (ONT)

Offentlig transport:

Transport Authority (MTA) gir den offentlige transporten i byen. Det er en omfattende buss-nettverk, men de eneste finnes ikke bli sittende fast i trafikken kalt 'Metro Rapid'.

Disse bussene har forkjørsrett overalt og flytte mellom de mest kjente stedene i Los Angeles. Så anbefales det for besøkende av La

Trafikk og parkering:

Byen har en omfattende selv svært komplisert nettverk av motorveier. Tjuesyv motorveier kjøre gjennom byen. Du bør derfor forberede deg godt før kjøre der og se på en detaljert veikart.

Parkering på gaten er betalt. Bare hybridbiler kan parkere gratis i byen. Se bilene må være preget av en spesiell klistremerke.