Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Budapest

Budapest Autonvuokraus

Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Budapest. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Budapest, Unkari ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Vuokra-autohaku haluaa varmistaa, että löydät halvimman vuokra-auton kaupungista Budapest.

Käytä vertailusysteemiämme nyt ja ala säästää seuraavasta autonvuokrauksestasi lähtien!Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Budapest. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Budapest, Unkari ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Budapest Autonvuokraus & matkatiedot

Kaupungin ja mitä nähdä:

Pääoman ja Unkarin suurin ja yksi Euroopan suurimmista kaupungeista on Budapest. Unkarista on poliittiset, kulttuuriset ja kaupallinen keskus. Se sijaitsee Pohjois-Unkari sijaitsee Tonavan rannalla ja vain 230 km päässä Itävallan pääkaupungissa Wienissä. Joten jotkut kävijät, jotka haluavat nähdä enemmän kuin Budapest on järkevää jo suunnitella matka Itävalta vuokra-autolla.

Löydät vanha perinteinen Budapest Nizzan arkkitehtuuria ja nähtävyydet kuten Budan linna, josta on uskomattomat näkymät yöllä, Matthias kirkko, joka on rakennettu goottilaiseen tyyliin tai Aquincum siviili kaupungin rauniot. Myös hyvin säilynyt on yliopiston kirkko Egyetemi-templom, joka on yksi esimerkki lisää tämän kaupungin barokin arkkitehtuuri. On nähtävä on kuuluisa silta Budapestin nimeltä Chain Bridge, joka on ikoni, ja erittäin vaikuttava yöllä. Unkarin parlamentti on valtava rakennus, joka valmistui vuonna 1904, jota kannattaa vierailla.

Tämän lisäksi on modernin Budapestin hienot kaupat, kalliit ravintolat ja Hotellit. Kaupunkia kutsutaan myös Tonavan kuningatar.

Lentokentät

Budapest Ferihegy lentokenttä (BUD) sijaitsee Budapest itään ja on kansainvälinen. Sieltä on yhteydet lähes koko Euroopan pääkaupunkeihin.

EasyJet ja Ryanair on vain kaksi Halvat lentoyhtiöistä, jotka lentävät kohteeseen Budapest.

Kaupungin busseja puolen tunnin välein lentokentälle.

Julkisen liikenteen

On paljon eri julkinen liikennemuoto, mutta kätevin on metro. On kolme riviä, punainen, sininen ja keltainen.

Budapest on useita juna-asemille. Tärkeimpiä ovat Keletin (Itä), Déli (Etelä) ja Nyugatin (Länsi). Tarkista huolellisesti joka vastapäätä juna lähtö.

Ajettaessa auton pysäköinti.

Budapestissa alkaa moottoriteitä, jos haluat vuokrata auton ajella: M1 Wien, M3 Debrecen ja M7 Balaton-järven ja Kroatian rajan.

Voi olla, että poliisin estää sinua; on tavallista, koska he etsivät laittomille maahanmuuttajille. Pysy rauhallisena ja toisaalta ne paperit. Ne voit jättää nopeasti.