Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Budapest

Budapest Biluthyrning

Biluthyrningssökning är ett självständigt företag som erbjuder biluthyrning i Budapest. Vårt anbudssystem jämför priserna hos de flesta internationella och lokala biluthyrningsfirmorna i Budapest, Ungern och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilket företag du ska hyra från.

Biluthyrningssökning vill säkerställa att du hittar den billigaste bilen i Budapest.

Använd vårt jämförelsesystem nu och börja spara på din nästa bilhyra!

Budapest Biluthyrning & reseinformation

Staden och att se:

Huvudstaden och den största staden i Ungern och en av de största städerna i Europa är Budapest. Från Ungern är det politiska, kulturella och kommersiella centrum. Det ligger i norra Ungern på floden Donau och endast 230 kilometer från den österrikiska huvudstaden Wien. Så klokt några besökare som vill se mer än Budapest det redan att planera en resa med hyrbil till Österrike.

Här hittar du den gamla traditionella Budapest med fin arkitektur och saker att se som Buda slott med fantastisk utsikt på natten, Matthias kyrkan, som är byggt i gotisk stil eller ruinerna av den borgerliga staden Aquincum. Också är väl bevarat universitetet Chruch Egyetemi templom, som är ett exempel mer barocka arkitekturen i denna stad. Ett måste se är den berömda bron i Budapest, heter hängbron som är ikonen av staden och mycket imponerande på natten. Det ungerska parlamentet är en massiv byggnad färdigställdes år 1904, som är värt att besöka.

Bortsett från detta har du den moderna Budapest med fancy butiker, dyra restauranger och lyxiga hotell. Staden kallas också "queen av Danuben".

Flygplatser

Budapest Ferihegy flygplats (BUD) ligger öster om Budapest och internationella. Det finns anslutningar till praktiskt taget all-Europeiska huvudstäder.

EasyJet och Ryanair är bara två av de billiga flygbolag som flyger till Budapest.

Från centrum finns bussar varje halvtimme till flygplatsen.

Kollektivtrafik

Det finns en massa olika form av kollektivtrafik men den mest bekväma är tunnelbanan. Det finns tre linjer, röda, blå och gula.

Budapest har flera tågstationer. Viktigaste är Keleti (öst), Déli (söder) och Nyugati (västra). Kontrollera noggrant från vilken station ditt tåg avgår.

Körning med bil / parkering.

I Budapest börja motorvägarna om du vill köra runt med din hyrda bil: M1 till Wien, M3 till Debrecen och M7 till sjön Balaton och den kroatiska gränsen.

Det kan vara att polisen kommer att stoppa dig; Det är vanliga eftersom de söker efter illegala invandrare. Lugn och lämna dem dina papper. De låter dig lämna snabbt.