Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Budapest

Budapest Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Budapest. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Budapest, Ungarn og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Budapest.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Budapest Biludlejning & rejseoplysninger

Byen og hvad at se:

Hovedstaden og den største by i Ungarn og en af de største byer i Europa er Budapest. Ungarn er det politiske, kulturelle og kommercielle centrum. Det er beliggende i den nordlige del af Ungarn på Donau-floden og kun 230 kilometer fra den østrigske hovedstad Wien. Nogle besøgende, der ønsker at se mere end Budapest giver det så mening allerede at planlægge en tur med en lejebil til Østrig.

Du vil finde den gamle traditionelle Budapest med flot arkitektur og ting at se som Buda slot med en fantastisk udsigt om natten, Matthias-kirken, som er bygget i gotisk stil eller ruinerne af civile Aquincum. Også er godt bevaret Universitet Chruch Egyetemi templom, som er et eksempel mere på barok arkitektur i denne by. A skal se, er den berømte bro i Budapest, opkaldt Chain Bridge, som er ikonet for byen og meget imponerende natten. Det ungarske parlament er en massiv bygning, afsluttet i år 1904, som er værd at besøge.

Bortset fra dette har du den moderne Budapest med smarte butikker, dyre restauranter og luksushoteller. Byen kaldes også dronning af Donau.

Lufthavne

Budapest Ferihegy Lufthavn (BUD) ligger øst for Budapest og internationale. Der er forbindelser til næsten alle-europæiske hovedstæder.

EasyJet og Ryanair er kun to af de billige flyselskaber, der flyver til Budapest.

Fra centrum er der busser, hver halve time til lufthavnen.

Offentlig transport

Der er en masse forskellige offentlige transportmiddel, men den mest bekvemme er metro. Der er tre linjer, røde, blå og gule.

Budapest har en række togstationer. De vigtigste er Keleti (øst), Deli (syd) og Nyugati (vest). Kontroller omhyggeligt fra hvilken station dit tog afgår.

Kørsel med bil / parkering.

I Budapest begynde motorveje, hvis du ønsker at køre rundt med din lejede bil: M1 til Wien, M3 til Debrecen og M7 til Balaton-søen og den kroatiske grænse.

Det kan være, at politiet vil stoppe dig; Det er normalt, fordi de ser ud nemlig illegale indvandrere. Bevare roen og give dem dine papirer. De vil lade dig forlade hurtigt.