Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Budapest

Budapest Bilutleie

Søk etter bilutleie er et uavhengig selskap som tilbyr leiebil i Budapest. Tilbudssystemet vårt sammenlignere prisene fra de fleste internasjonale og lokale bilutleieselskaper i Budapest, Ungarn og lar deg bestemme hvem du leier fra.

Søk etter bilutleie ønsker å sikre at du finner den billigste leiebilen i Budapest.

Bruk sammenligningssystemet nå og spar allerede på din neste leiebil!

Budapest Leiebil & reiseinformasjon

Byen og hva å se:

Hovedstaden og den største byen i Ungarn og en av de største byene i Europa er Budapest. Fra Ungarn er det politiske, kulturelle og kommersielle sentrum. Det ligger nord i Ungarn til Donau og bare 230 kilometer fra den østerrikske hovedstaden Vienna. Så for noen besøkende som ønsker å se flere Budapest fornuftig det allerede å planlegge en tur med leiebil til Østerrike.

Her finner du gamle tradisjonelle Budapest med fin arkitektur og ting å se som Budaslottet av natten, Matthias kirken, som er bygget i gotisk stil eller ruinene av den sivile byen Aquincum. Også er godt bevart University Chruch Egyetemi templom, som er ett eksempel mer i den barokk arkitekturen i denne byen. En må se er den berømte broen i Budapest, kalt Kjedebroen som ikonet av byen og svært imponerende natten. Det ungarske parlamentet er en massiv bygning, fullført i år 1904, som er verdt å besøke.

Bortsett fra dette har du moderne Budapest med fancy butikker, dyre restauranter og luksushoteller. Byen er også kalt queen of Donau'.

Flyplasser

Budapest Ferihegy flyplass (BUD) ligger øst for Budapest og internasjonale. Det er koblinger til nesten alle-europeiske hovedsteder.

EasyJet og Ryanair er bare to av de billige flyselskapene som flyr til Budapest.

Fra sentrum går det busser hver halve time til flyplassen.

Kollektivtransport

Det er mye annen form for offentlig transport, men den mest praktiske er metro. Det er tre linjer, røde, blå og gule.

Budapest har et antall togstasjoner. Viktigste er Keleti (Øst), Déli (Sør) og Nyugati (vest). Sjekk nøye fra hvilken stasjon din toget avgang.

Kjøring med bil / parkering.

I Budapest begynner motorveiene hvis du vil kjøre rundt med ansatt bil: M1 til Wien, M3 til Debrecen og M7 Balatonsjøen og den kroatiske grensen.

Det kan være at politiet vil stoppe. Det er vanlig fordi de leter etter ulovlige innvandrere. Bo rolig og hånd dem papirer. De vil la deg forlate raskt.