Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Frankfurt

Frankfurt Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Frankfurt. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Frankfurt, Tyskland og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Frankfurt.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Frankfurt Biludlejning & rejseoplysninger

Lufthavn:

Frankfurt lufthavn (FRA) er en stor international. Det er beliggende i Frankfurt am Main, Tyskland femtestørste by. I Tyskland finder du også Frankfurt Oder, som ligger tæt på Berlin og Frankfurt-Hahn, der er mere end 90 kilometer langt væk fra den internationale lufthavn. Så vær opmærksom på hvor du har bestilt.

Lufthavnen er altid travlt og med to store terminaler en af de største i Europa. Så hvis du leje en bil har et kig før rejsen i hvilken terminal du ankommer.

Offentlig Transport:

Frankfurt am Main har en god forbindelse til byen med S-Bahn. Byens centrum er kun 12 kilometer fra lufthavnen. Du har også en masse busstationer og forskellige linjer der er fungerer ganske godt og ofte.

By:

Denne by sover aldrig. Frankfurt am Main har over 717.000 indbyggere og er en af de største finansielle byer i verden.

Denne by er berømt for handel, kultur, turisme og web trafik. "Messe Frankfurt" er en af verdens største messer og ti udstillingsrum.

Hessen er forbundsstat i Frankfurt am Main og hovedstaden er Wiesbaden. For at forlænge din rejse kan du leje en bil og også se Wiesbaden, som ligger kun 40km væk. Samme afstand vil du nå Mainz. Det er en berømt universitetsby med en dejlig gammel by center.

Sight seeing:

Frankfurt am Main har en masse specielle ting at se. Du vil finde mange kulturelle institutioner. En af det det er Goethes hus og museum, den gamle opera house og mange museer som Naturmuseum Senckenberg, kun at nævne én.

Let at nå med bil er de store botaniske haver: The Palmengarten og Botanisk have af Goethe Universitetet. Palmgarten er Tysklands største one. Det er også værd at planlægge en tur til "Gamle Sachsenhausen" og tage en tur med "Ebbelwei-Express", som er en gammel farverige sporvogn transport.