Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Frankfurt

Frankfurt Bilutleie

Søk etter bilutleie er et uavhengig selskap som tilbyr leiebil i Frankfurt. Tilbudssystemet vårt sammenlignere prisene fra de fleste internasjonale og lokale bilutleieselskaper i Frankfurt, Tyskland og lar deg bestemme hvem du leier fra.

Søk etter bilutleie ønsker å sikre at du finner den billigste leiebilen i Frankfurt.

Bruk sammenligningssystemet nå og spar allerede på din neste leiebil!

Frankfurt Leiebil & reiseinformasjon

Flyplass:

Frankfurt lufthavn (FRA) er en stor internasjonal. Det ligger i Frankfurt am Main, den femte største byen i Tyskland. I Tyskland får du også Frankfurt-Oder, nær Berlin og Frankfurt-Hahn, som er mer enn 90 kilometer langt unna den internasjonale flyplassen. Så vær oppmerksom på hvor du har reservert.

Flyplassen er alltid opptatt, og med to store terminaler en av de største i Europa. Så hvis du leier en bil se før reisen ved hvilken terminal kommer du.

Offentlig Transport:

Frankfurt am Main har gode forbindelser til byen med S-Bahn. Sentrum er bare 12 kilometer fra flyplassen. Du har også en masse busstasjoner og forskjellige linjer det er funksjonen godt og ofte.

Byen:

Denne byen sover aldri. Frankfurt am Main har over 717.000 innbyggere og er en av de største økonomiske byene i verden.

Denne byen er kjent for handel, kultur, turisme og web-trafikk. "Messe Frankfurt" er en av verdens største varemesse og ti utstillingshaller.

Hovedstaden er Wiesbaden Hessen er delstatens Frankfurt am Main. For å forlenge turen kan du leie en bil og også se Wiesbaden, som ligger bare 40km unna. Samme avstand vil du nå Mainz. Det er en berømt universitetsby med en nydelig gamlebyen.

Syn å se:

Frankfurt am Main har mange spesielle ting å se. Her finner du mange kulturelle institusjoner. En av det er det Goethe huset og museum, gamle operahuset og mange museer som Naturmuseum Senckenberg, bare å nevne en.

Lett å nå med bil er store botaniske hager: The Palmengarten og botaniske hagen av Goethe University. Palmgarten er Tysklands største. Det er også verdt å planlegge en tur til "Gamle Sachsenhausen" og ta en tur med "Ebbelwei Express" som er en gammel fargerik trikk vogn.