Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Frankfurt

Frankfurt Biluthyrning

Biluthyrningssökning är ett självständigt företag som erbjuder biluthyrning i Frankfurt. Vårt anbudssystem jämför priserna hos de flesta internationella och lokala biluthyrningsfirmorna i Frankfurt, Tyskland och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilket företag du ska hyra från.

Biluthyrningssökning vill säkerställa att du hittar den billigaste bilen i Frankfurt.

Använd vårt jämförelsesystem nu och börja spara på din nästa bilhyra!

Frankfurt Biluthyrning & reseinformation

Flygplats:

Frankfurt flygplats (FRA) är en stor internationell. Det ligger i Frankfurt am Main, den femte största staden av Tysklandet. I Tyskland hittar du också Frankfurt Oder, som ligger nära Berlin och Frankfurt-Hahn, som är mer än 90 kilometer långväga från den internationella flygplatsen. Så tänk på var du har bokat.

Flygplatsen är alltid upptagen och med två stora terminaler en av de största i Europa. Så om du hyr en bil titta innan resan vid vilken terminal du anländer.

Kollektivtrafik:

Frankfurt am Main har en bra anslutning till staden med S-Bahn. Stadens centrum är bara 12 kilometer från flygplatsen. Du har också en hel del busstationer och olika linjer det är funktionen ganska väl och ofta.

Staden:

Staden sover aldrig. Frankfurt am Main har över 717.000 invånare och är en av de största finansiella städerna i världen.

Denna stad är känd för handel, kultur, turism och spindelväv trafik. "Messe Frankfurt" är en av världens största mässor och tio utställningshallar.

Hessen är delstaten Frankfurt am Main och huvudstaden är Wiesbaden. För att förlänga din resa kan du hyra en bil och även se Wiesbaden, som ligger bara 40km bort. På samma avstånd kommer du till Mainz. Det är en berömda universitetsstad med en härlig historiska centrum.

Syn att se:

Frankfurt am Main har en hel del speciella saker att se. Här hittar du många kulturinstitutioner. En av den är det Goethehuset och museum, det gamla operahuset och många museer som Naturmuseum Senckenberg, bara för att nämna en.

Lätt att nå med bil finns de stora botaniska trädgårdarna: The Palmengarten och den botaniskaträdgården av Goethe universitetar. Palmgarten är Tysklands största. Det är också värt att planera en resa till "Gamla Sachsenhausen" och ta en tur med "Ebbelwei Express" som är en gammal Färgstark spårvagn transport.