Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Istanbul

Istanbul Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Istanbul. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Istanbul, Tyrkiet og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Istanbul.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Istanbul Biludlejning & rejseoplysninger

By:

Istanbul, der er også kendt som "Constantinople" er den største og mest farverige by i Tyrkiet. Som eneste by i verden er det beliggende på Europa og Asien, så to kontinenter. Det er beliggende på de to bredden af Bosporus, den snævre forbindelse mellem Sortehavet og havet eller Marmara.

Denne by er rig på gamle historie og mange interessante ting fra den byzantinske og osmanniske epoker. Eksempler er Topkapi Palace og Hagia

Hvis shopping er din hobby, er Istanbul din by. Det leverer den store basar og den egyptiske Bazaar og de omkringliggende gader som en lille shopping paradis.

Byen har et meget internationalt høj befolkning med omtrentlige mere at 8 millioner indbyggere. Traditionelt er der bor mange grækere, armenere og jøder i byen.

Lufthavne

Den internationale lufthavn i Istanbul er Atatürk (IST) og er beliggende omkring 20 kilometer sydvest for byen.

Sabiha Gökçen (SAW) er det andet internationale lufthavn de bygget fordi der var så en masse af flytrafikken. Undtagen af Turkish Airlines, er denne lufthavn brugt en masse af lavprisflyselskaber.

I begge lufthavne er det nemt at få den rigtige bil for dig, hvis du ønsker at leje en bil og rejser mere behageligt. I disse hektiske byer er det altid anbefalelsesværdigt som besøgende til book i forvejen din bil.

Offentlig transport

Traditionelle transport er Dolmuş taxi, som er en fælles taxa. De køre dag og nat på fix ruter, men uden faste stoppesteder. Ideen er, at hver passager kun betaler en otte af gebyret en normal Istanbul taxi ville kræve betaling for den samme destination.

Som besøgende vil du bruge linjen T4 mest, som forbinder underholdning centrene i Sultanahmet og Taksim-pladsen.

Metro består af kun to linjer: en i nord og en mod syd. Der er en regelmæssig færgeforbindelse mellem de europæiske og asiatiske dele af byen.

En billig transportform i Istanbul er de gule taxi.

Trafik og parkering

Kaotisk er det eneste ord, som man kan eventuelt gælder for trafik i Istanbul. Få bedst ud af det og være tålmodig. Tage sig tid og nyde den storslåede udsigt, kan du få fra broerne. Hvis du går over en af broerne fra europæiske til den asiatiske del af byen, er du nødt til at betale en vejafgift.