Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Istanbul

Istanbul Biluthyrning

Biluthyrningssökning är ett självständigt företag som erbjuder biluthyrning i Istanbul. Vårt anbudssystem jämför priserna hos de flesta internationella och lokala biluthyrningsfirmorna i Istanbul, Turkiet och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilket företag du ska hyra från.

Biluthyrningssökning vill säkerställa att du hittar den billigaste bilen i Istanbul.

Använd vårt jämförelsesystem nu och börja spara på din nästa bilhyra!

Istanbul Biluthyrning & reseinformation

Staden:

Istanbul som kallas även för "Constantinople" är den största och mest färgstarka staden i Turkiet. Som enda stad i världen ligger det på Europa och Asien, så två kontinenter. Det är beläget på de båda bankerna av Bosporen, smala anslutningen mellan Svarta havet och havet eller Marmara.

Denna stad är rik av gammal historia och många intressanta saker från den bysantinska och ottomanska epoken. Exempel är Topkapipalatset och Hagia

Om shopping är din hobby, är Istanbul din stad. Det levererar den stora basaren och den egyptiska basaren och de omgivande gatorna som en liten shopping paradis.

Staden har en mycket internationell stor befolkning med ungefärliga mer att 8 miljoner invånare. Traditionellt lever det många greker, armenier och judar i staden.

Flygplatser

Den internationella flygplatsen i Istanbul är Atatürk (IST) och ligger cirka 20 kilometer söder om staden.

Sabiha Gökçen (SAW) är den andra internationella flygplatsen byggdes eftersom det fanns så mycket av flygtrafiken. Utom av Turkish Airlines används denna flygplats mycket av lågprisbolag.

På båda flygplatserna är det lätt att få rätt bil för dig om du vill hyra en bil och resa bekvämare. I dessa hektiska städer är det alltid rekommenderas som besökare att boka i förväg din bil.

Kollektivtrafik

Traditionella transport är Dolmuş taxi, vilket är en delad taxi. De kör dag och natt på fix rutter, men utan sätta stopp. Tanken är att varje passagerare betalar bara en åtta av avgiften normal Istanbul taxi skulle ta betalt för samma mål.

Som besökare använder du raden T4 mest, som förbinder de underhållning centrerar av Sultanahmet och Taksim-torget.

Tunnelbanan består av endast två linjer: en till norr och en i söder. Det finns en regelbunden färjelinje mellan de europeiska och asiatiska delarna av staden.

En billig form av transport i Istanbul är den gula taxin.

Trafik och parkering

Kaotisk är det enda ord som kan möjligen gälla för trafiken i Istanbul. Göra bäst av det och ha tålamod. Ta dig tid och njut av den magnifika utsikten kan du ha från broarna. Om du går över en av broarna från Europeiska till den asiatiska delen av staden, måste du betala en avgift.