Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Istanbul

Istanbul Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Istanbul. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Istanbul, Turki dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Istanbul.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Istanbul Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Bandar:

Istanbul yang juga dikenali sebagai "Constantinople" adalah yang terbesar dan paling berwarna-warni bandar Turki. Sebagai-satunya bandar di dunia ia terletak di Eropah dan Asia, jadi dua benua. Ia terletak di tebing dua Bosporus, sambungan sempit antara laut hitam dan laut atau Marmara.

Bandar ini adalah kaya dengan sejarah lama dan banyak perkara yang menarik daripada eras di Byzantine dan Uthmaniyyah. Contoh-contoh ialah Istana Topkapi dan Hagia dalam

Jika membeli-belah adalah hobi anda, Istanbul adalah bandar anda. Ia membekalkan Bazaar besar dan bazar Mesir dan sekitarnya seperti syurga membeli-belah yang sedikit.

Bandar mempunyai penduduk yang tinggi sangat antarabangsa dengan anggaran lebih itu 8 juta penduduk. Secara tradisinya tiada hidup ramai orang-orang Yunani, orang Armenia dan orang-orang Yahudi di bandar.

Lapangan Terbang

Lapangan Terbang Antarabangsa Istanbul adalah Atatürk (IST) dan terletak kira-kira 20 kilometer ke selatan barat bandar.

Sabiha Gökçen (SAW) merupakan Lapangan Terbang Antarabangsa kedua mereka dibina kerana ada banyak ruang udara. Kecuali oleh Turkish Airlines, Lapangan Terbang ini digunakan banyak oleh syarikat penerbangan bajet.

Di kedua-dua Lapangan Terbang sangat mudah untuk mendapatkan kereta yang sesuai untuk anda jika anda ingin menyewa kereta dan perjalanan lebih selesa. Di bandar-bandar yang sibuk ini memang sentiasa retsoran sebagai pelawat untuk menempah kereta anda lebih awal.

Pengangkutan awam

Pengangkutan tradisional adalah Dolmuş teksi, teksi yang dikongsi. Mereka siang dan malam memandu di laluan tetap, tetapi tanpa berhenti set. Ideanya adalah bahawa setiap penumpang hanya membayar satu lapan bayaran teksi Istanbul biasa akan mengenakan bayaran untuk destinasi yang sama.

Sebagai pelawat anda akan menggunakan baris T4, yang menghubungkan pusat-pusat hiburan Sultanahmet dan Dataran Taksim.

Metro ini terdiri daripada hanya dua baris: satu ke utara dan satu ke selatan. Terdapat perkhidmatan feri yang kerap antara bahagian-bahagian Eropah dan Asia di bandar.

Bentuk pengangkutan di Istanbul yang murah adalah teksi kuning.

Lalu lintas dan tempat letak kenderaan

Huru-hara adalah perkataan sahaja yang seseorang mungkin boleh memohon untuk lalu lintas di Istanbul. Membuat yang terbaik daripada ia dan bersabar. Mengambil masa dan menikmati pemandangan anda boleh mempunyai dari Jambatan. Jika anda pergi di seberang jambatan dari Eropah ke Bahagian Asia di bandar, anda perlu membayar tol.