Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Tsjekkia

Tsjekkia Bilutleie

La oss ta alt stresset og sammenligne de fleste prisene på leiebil for din neste tur til Tsjekkia.

Vårt søkeverktøyet for bilutleie i Tsjekkia sammenligner de fleste leiebilpriser og lar deg bestemme hvem du vil leie fra. Søkeverktøyet for bilutleie vil spare deg for mye tid og krefter, og lar deg finne spesialtilbudene i sanntid.

Du vil finne at våre priser vanligvis er mye billigere enn ved bestilling direkte fra leverandøren!

Populære leiebil steder i Tsjekkia

Tsjekkia Leiebil & reiseinformasjon

Tsjekkia er vidt betraktet som en av de mest fascinerende landene å besøke i Europa.  Det er et lite land, men det virkelig tilbyr alt du trenger for en minneverdig reise.  Fra sin historiske funksjoner til vakre nasjonalparker ser det hundretusener av besøkende hver måned.

Et must for besøkende er den hovedstaden byen Praha.  Den kalles "byen tusen spir", og den har en ekte gammeldags følelse som det er fylt med kirker, middelalderske bygninger og broer og brosteinsbelagte gater.  I tillegg til sitt slott er det mange historiske monumenter som besøkende kan gå og se, men byen har også blitt kjent som et sted for en kveld ut den gamle bryggerier, jazzklubber og fantastiske restauranter.  Byen har blitt et populært reisemål for hjort og høne helger og for folk som bare ønsker en kort pause et sted litt annerledes.

Men så mange mennesker bare besøker Praha og tar ikke seg tid til å utforske lenger ut.  Utnytt leiebiltjenester og besøke noen av attraksjonene utenfor byen.  Disse inkluderer varmekildene Karlovy Vary og Karlstein gotiske slottet.  For de som har litt makabre smak en tur til Kutna Hora vil tillate deg å besøke kirken konstruert fra menneskelige bein.  Også besøke Plzen, fødestedet til pilsnerøl.

De som ønsker å reise rundt i landet (så mye lettere med leiebil!), det er Monrovia regionen av landet som er hovedsakelig en vin voksende region.  Brno og Olomouc har også mye å tilby og du kan virkelig se den tradisjonelle siden av tsjekkiske livet her.  De som ønsker et eventyr ferie kan tilbringe tid i Krkonose fjellene eller gå for å besøke fjellformasjoner av Cesky Raj.  Šumava nasjonalpark er en populær besøkende attraksjon for de som liker fotturer eller terrengsykling, men for de som er interessert i historie, den UNESCO World Heritage Site Cesky Krumlov.

Valutaen her er koruna, som er delt inn i 100 haler.  Men godtas de fleste større kredittkort rundt om i landet.  Bare oppmerksom på at hvis du er i en butikk og bare betale litt hende de foretrekker å få penger.  Når du bruker vil en ATM så det ha en engelsk alternativet for deg.