Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Sydkorea

Sydkorea Biluthyrning

Vi tar bort allt krångel och jämför priserna hos de flesta biluthyrningsfirmorna för din nästa resa till Sydkorea .

Vårt sökverktyg för Sydkorea jämför de flesta biluthyrningspriserna och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilken biluthyrningsfirma du ska hyra från. Detta sökverktyg sparar dig en massa tid och besvär och visar specialerbjudandena i realtid.

Du kommer att märka att våra priser vanligen är mycket förmånligare än om du bokar direkt med biluthyrningsfirman!

Populära biluthyrning platser i Sydkorea

Sydkorea Biluthyrning & reseinformation

Korea

Turister är mycket vanligare i Sydkorea nu än de brukade vara.  Medan landet är känt för sitt ledarskap i teknisk utveckling, finns det också massor av attraktioner att hålla den genomsnittliga turisten glad.  I städerna kommer du att kunna se bevis på modern utveckling, men samtidigt kan du se gamla traditioner som kommer starkt idag.  Det finns en unik uppsättning av tullen här att du bör vara medveten om, men om du är en respektfull person som är artig och vänlig, du kommer att välkomnas av lokalbefolkningen.

Huvudstaden är Seoul och här hittar du ett antal historiska attraktioner.  Besökare se byggnader som Gyeongbokgung Palace, Seodaemun fängelse och utfärda utegångsförbud för av Namdaemun.  Alla dessa är placerade bland de mer moderna byggnader och shoppingcentra.  Seoul är ett bra ställe att shoppa om du vill ta några souvenirer hem.

Om du vill ta sig utanför huvudstaden hittar du massor mer tempel, slott och fästningar att besöka.  I Gyeongju finns gravhögar av landets gamla kungar och i Busan finns det Seokbulsa templet som höggs ur en klippa.  Du kan även ta sig till den demilitariserade zonen, landremsan som skiljer Sydkorea från norr.  Det finns beväpnade vakter på båda sidor av uppdelningen i en miljö som inte skulle se sin plats i en film – inte din traditionella turistattraktion men som kan bidra till att förstå frågorna i detta land.

Sydkorea har också ett bra utbud av naturliga attraktioner, med nationalparker, vackra stränder och berg som bara väntar på att utforskas.  Unikitet i landet sträcker sig också till sin mat, med massor av högsta kvalitetsrestauranger som serverar lokala specialiteter, såsom kimchi – en maträtt av surkål.

Moderniteten i Sydkorea innebär att väginfrastrukturen är bra.  Flesta vägar är god kvalitet men du behöver se upp för andra förare som standard av körning är inte alltid så bra.  I städerna finns det en enorm mängd trafik ta itu med också.  Men om du vill utforska kan ytterligare bort sedan bilhyra vara precis vad du behöver.  Det finns bra vägar som förbinder de viktigaste städerna och storstäderna men om du är orolig om trafiken sedan kan du hyra bil med förare ingår.