Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Zurich

Zurich Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Zurich. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Zurich, Switzerland dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Zurich.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Zurich Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Bandar:

Zürich terletak di tengah-tengah Switzerland dalam banyak aspek. Juga apabila Bern adalah ibu. Zürich mempunyai kedudukan yang tinggi dalam dunia kewangan. Purata pendapatan bagi 350,000 penduduk bandar ini adalah agak tinggi, ini kehidupan di Zürich bukanlah murah. Tetapi di bandar ini, anda hampir boleh membeli segala-galanya, ia adalah satu perdagangan yang besar dan modal budaya.

Lindenhof, terletak di atas Bukit di tebing Barat Sungai Limmat, membentuk tengah-tengah bandar bersejarah. Zürich terletak di utara negara di barat laut dari tasik Zürich yang panjang dan sempit.

Lapangan Terbang

Lapangan Terbang Zürich-Kloten (ZRH) adalah Lapangan Terbang terbesar di Switzerland. Ianya terletak 12 kilometer ke timur laut bandar, disepanjang Lebuhraya A20.

Pengangkutan awam

Terdapat keretapi bawah tanah, dikenali sebagai S-Bahn, cara yang terbaik untuk pergi ke tempat-tempat yang lebih jauh seperti bandar zaman pertengahan yang popular Stein am Rhein. Terdapat juga perkhidmatan feri di Tasik Zurich dan Sungai Limmat. Pada musim panas terdapat kerap Perkhidmatan, manakala pada musim sejuk kebanyakan feri akan keluar dari perkhidmatan.

Tempat letak kenderaan dan lalu lintas

Hampir kesemua lebuh raya di Switzerland membawa terus ke Zurich. Ini mungkin agak mudah untuk para pelancong, istimewa apabila anda memutuskan untuk menyewa kereta. Lebuh raya A1 menghubungkan Zürich dengan Geneva dan Bern, berlangsung A3 di Basel dan A4 yang bergerak ke Schaffhausen.

Ia memang tidak mudah untuk mencari tempat meletak kereta dalam bandar dan hampir semua daripada mereka perlu dibayar. Terdapat banyak tempat letak kereta bertingkat di kawasan bandar dan terdapat satu sistem elektronik petunjuk yang membimbing anda ke garaj tempat letak kereta disediakan.

Apa yang perlu dilihat di Zürich:

Jika anda ingin mengambil kesempatan kemungkinan banyak anda boleh melihat dalam dan sekitar Zürich seperti tasik-tasik yang tidak terkira banyaknya tetapi juga pergunungan wintertime yang sangat mudah untuk menyewa kereta di Lapangan Terbang atau bandar Pusat. Untuk tidak mengambil ejen-ejen tempatan yang lebih mahal anda patut menempah kereta lebih awal. Ini adalah beberapa destinasi yang terkenal di Zurich:

  1. Lake Zurich
  2. Muzium Negara Swiss
  3. Pilatus gunung
  4. Bandar lama "Altstadt"
  5. Opera house