Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Geneva

Geneva Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Geneva. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Geneva, Switzerland dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Geneva.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Geneva Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Geneva adalah kedua teramai penduduk bandar Switzerland. Kawasan ini terkenal dengan diplomasi antarabangsa, walaupun ibu pejabat Bangsa-Bangsa Bersatu kini di New York masih banyak Jabatan seperti Pertubuhan Kesihatan Sedunia dan ILO masih terletak di Geneva.

Mata Wang

Mata Wang rasmi di Switzerland ialah Franc Switzerland, di peringkat antarabangsa biasanya disingkatkan menjadi CHF. Di Lapangan Terbang di kawasan ketibaan dan di pusat bandar terdapat banyak pejabat Pertukaran.

Bagaimana untuk sampai ke Geneva

Geneva mempunyai Lapangan Terbang sendiri, yang dipanggil Geneva Lapangan Terbang (GVA) dahulunya dikenali sebagai Lapangan Terbang Cointrin, yang terletak hanya 5 km dari bandar Geneva. Lapangan Terbang Geneva disajikan oleh kebanyakan syarikat-syarikat penerbangan Eropah dan beberapa trans Atlantik penerbangan.

Borang di Lapangan Terbang bertolak setiap 15 minit bas nombor 10 ke bandar Geneva, Perkhidmatan bas ini boleh didapati dari 5.00 pagi hingga 1 pagi.

Switzerland mempunyai rangkaian kereta api dan maju, dengan banyak rangkaian dari dan ke Geneva, kereta api tempatan pergi setiap 30 minit ke tempat-tempat seperti Neuchatel, Bern, Basel, Zurich, St Gallen, Luzern dan Interlaken, juga banyak Antarabangsa Keretapi-keretapi dari Perancis dan Itali tiba dan berlepas dari Geneva

Geneva adalah mudah dicapai oleh kerana rangkaian lebuh raya, ia adalah hanya 40 KM dari Annecy dan 80 KM dari Chamonix.

Geneva disajikan oleh pelbagai syarikat bas antarabangsa, setiap hari ramai Perancis bas tiba dan berlepas dari Geneva.

Bahasa

Bahasa rasmi di Geneva ialah Perancis, tetapi ramai orang tempatan juga bercakap Bahasa Jerman atau Bahasa Inggeris

Bagaimana untuk mendapatkan sekitar di Geneva

Seperti di kebanyakan bandar Geneva Switzerland mempunyai sistem pengangkutan awam yang baik, syarikat pengangkutan awam kebangsaan perkhidmatan keretapi trem yang kerap menawarkan, tetapi dan pinggir bandar.

Bandar lama boleh dikunjungi dengan mudah dengan berjalan kaki, juga Geneva adalah sebuah bandar besar untuk mendapatkan sekitar dengan Basikal, Terdapat beberapa kedai di bandar di mana anda boleh menyewa basikal.

Apa yang perlu dilihat dan dilakukan di Geneva

Jet d´Eau, air pancut air dipam 140m ke udara, ia adalah salah satu simbol berkokok Geneva

Cathedrale St Pierre, yang terletak di titik paling tinggi di Old Town

Old Town, di Kota lama anda boleh mencari pelbagai kedai-kedai antik, Dewan Bandaraya dengan meriam ini adalah bernilai untuk melawat

Jardin Anglais, sebuah taman kecil di Tasik

Geneva telah juga beberapa Muzium dan Galeri anda boleh melawat, seperti Muzium Antarabangsa reformasi, Muzium Jawatankuasa Antarabangsa palang merah, d'Art Musée Moderne et Contemporain

Perlu dilakukan apabila anda berada di Geneva, ¨Téléphérique Salève¨ du hanya lebih dari sempadan Perancis, Permatang alpine tinggi ini mempunyai pemandangan menakjubkan Mont Blanc dan Tasik Geneva