Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Vieux Fort

Vieux Fort Najem vozila

Rent-a-car iskalnik je samostojno podjetje, ki ponuja najem avtomobilov v Vieux Fort . Naš sistem ponudb primerja cene večine mednarodnih in lokalnih rent-a-car agencij v Vieux Fort Sveta Lucija in vam omogoči sprejeti premišljeno odločitev pri komu najeti.

Rent-a-car iskalnik vam želi zagotoviti najcenejši najem avtomobila v Vieux Fort.

Uporabite naš primerjalni sistem zdaj in prihranite na vašem naslednjem najemu avtomobila!

Vieux Fort Izposoja & potovalne informacije

Vieux Fort je mesto na najjužnejši točki Saint Lucia, ime prihaja iz fort, ki pazi proti Saint Vincent.

Podnebne

Vieux Fort je tropsko podnebje, z sušnem obdobju od 1. decembra do 31 maj, mokra sezone se začne od junija do novembra.

Jezik

Uradni jezik Saint Lucia je angleščina, pa 95 % prebivalstva govori ¨Patwa¨, ki je Kreolka francoski.

Valute

Uradna valuta v Saint Lucia je vzhodni Karibi Dollar (ES), vendar pa ameriški dolar je splošno sprejeta v restavracije, hoteli, bari in trgovine.

Kako priti do Vieux Fort

Lucija ima dve letališči, George F. L. letališča Charles in letališča Hewanorra International Airport (UVF) največje letališče je letališča Hewanorra International Airport, to letališče se nahaja v bližini Vieux Fort četrti in približno 54 Km od glavnega mesta mestu Castries.

To je priporočljivo najeti avtomobil, ko obiščete Lucija kot javni prevoz je zelo omejeno. Nekatera področja Lucija všeč, Soufiere in nekaterih lokacijah SKP Estate, Marigot, Cas en Bas, Vieux Fort, Trouya, Marisule, La Toc in Anse La Raye zahtevajo vozila 4 x 4, saj teh krajih ni mogoč brez 4 x 4

Kaj storiti in kaj videti v Vieux Fort

Mora imeti videl, ko ste v Saint Lucia je golob otok, ki je naravni rezervat, v parku lahko najdete nekatere izmed najstarejših stavb na Saint Lucia in od tukaj lahko vidite Martinique.

Če vam je všeč pohodništvo Saint Lucia je idealen kraj, kot obstaja veliko uradni pohodniške poti na otoku. Zaradi Saint Lucia je veliko lepih plaž, potapljanje na dah je zelo priljubljena. Na otoku golob in The Pitions je idealen kraj za potapljanje.