Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Zurich

Zurich Autonvuokraus

Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Zurich. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Zurich, Sveitsi ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Vuokra-autohaku haluaa varmistaa, että löydät halvimman vuokra-auton kaupungista Zurich.

Käytä vertailusysteemiämme nyt ja ala säästää seuraavasta autonvuokrauksestasi lähtien!Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Zurich. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Zurich, Sveitsi ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Zurich Autonvuokraus & matkatiedot

Kaupunki:

Zürich on Sveitsin sydämessä monin tavoin. Myös kun Bern on pääkaupunki. Zürich on korkea asema maailman talouden. 350000 asukkaille tämän kaupungin keskitulo on melko korkea, tämän elämän Zürichissä ei ole halpaa. Mutta tässä kaupungissa voit ostaa lähes kaiken, se on suuri liike- ja kulttuuripääkaupunki.

Lindenhof sijaitsee kukkulalla Limmat-joen Länsirannalla muodostaa kaupungin historiallisessa sydämessä. Zürich sijaitsee luoteeseen kapea ja pitkä ja Zürich-järveä maan pohjoisosassa.

Lentokentät

Lentoasema Zürich-Kloten (ZRH) on Sveitsin suurin lentoasema. Se sijaitsee 12 km koilliseen kaupungin A20-moottoritien varrella.

Julkisen liikenteen

Subway rautatiet, nimeltään S-Bahn, täydellinen tapa menee kauempana esimerkiksi suosittu keskiaikainen kaupunki Stein am Rhein. On myös lauttapalvelut Zürich-järvi ja Limmat-joen. Kesäisin on tiheät yhteydet talvella useimmat lautat ovat pois käytöstä.

Pysäköinti ja liikenne

Lähes jokainen highway Sveitsissä johtaa suoraan Zürich. Tämä voi olla melko helppo turisteille, erityinen, kun olet päättänyt vuokrata auton. A1-moottoritien yhdistää Zürich ja Geneve ja Bern, A3 toimii Baseliin ja A4 kulkee Schaffhausen.

Se ei ole aina helppo löytää parkkipaikka kaupungin ja lähes kaikki niistä on maksettava. On monia parkkihalleja kaupungin ja on sähköisten tieto-järjestelmä, joka opastaa sinut saatavilla parkkihalleja.

Mitä nähdä Zürich:

Jos haluat hyödyntää monia mahdollisuuksia sinun nähdä nähtävyyksiä: Zürich kuin lukemattomat järvet mutta myös vuorilla talvella on helppo vuokrata auton lentokentältä tai kaupungin keskusta. Ottamasta kalliimpia paikallisten toimijoiden kannattaa varata auton etukäteen. Nämä ovat joitakin kuuluisa kohteisiin Zürichissä:

  1. Lake Zurich
  2. Sveitsin kansallismuseo
  3. Pilatus-vuorelle
  4. Vanhan kaupungin "Altstadt"
  5. Oopperatalo