Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Geneva

Geneva Autonvuokraus

Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Geneva. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Geneva, Sveitsi ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Vuokra-autohaku haluaa varmistaa, että löydät halvimman vuokra-auton kaupungista Geneva.

Käytä vertailusysteemiämme nyt ja ala säästää seuraavasta autonvuokrauksestasi lähtien!Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Geneva. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Geneva, Sveitsi ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Geneva Autonvuokraus & matkatiedot

Geneva on toiseksi asutuin kaupunki Sveitsi. Se on tunnettu sen kansainvälisen diplomatian, vaikka Yhdistyneiden kansakuntien päämaja on nyt New Yorkissa edelleen monissa yksiköissä, kuten Maailman terveysjärjestö WHO ja ILO vielä sijaitsee Geneven.

Valuutta

Sveitsin virallinen rahayksikkö on Sveitsin frangi, CHF kansainvälisesti lyhennettä. Lentokentältä saapuvien ja kaupungin keskustassa on monta työtöntä.

Miten saada Geneveen

Geneve on oma lentokenttä, jota kutsutaan Cointrinin lentokentälle, joka sijaitsee vain 5 kilometrin päässä Geneven Geneven lentokenttä (GVA) tunnettiin. Geneven lentokenttä on tarjolla Euroopan oikeusjärjestelmien soveltamisalaan ja trans Atlantic lentoja.

Lomakkeen jokainen 15 minuutissa bussilla numero 10 jättää Geneva City Airport-linja-autoliikenne on saatavilla klo 5.00 am 1 am.

Sveitsi on hyvin kehittynyt rautatieverkon, yhteyksien päässä ja Geneveen paikallisjuna menee 30 minuutin välein esimerkiksi Bern, Neuchatel, Luzern, St. Gallen, Zürichin, Baselin ja Interlaken, myös useita kansainvälisiä junia Ranskasta ja Italiasta saapuvat ja lähtevät Genevessä

Geneven pääsee helposti koska sen moottoritietä, se on vain 40 km: N päässä Annecysta ja 80 km: N päässä Chamonix'sta.

Geneven tarjoillaan eri kansainväliset bussiyhtiöt, arjen monet Ranskan bussit saapuvat ja lähtevät Genevessä.

Kieli

Genevessä virallinen kieli on Ranska, mutta monet paikalliset ihmiset puhu myös saksaksi tai englanniksi

Kuinka jotta panna liepeillä Genevessä

Kuten useimmissa kaupungeissa Sveitsi Geneve on hyvässä julkisessa liikennejärjestelmässä, kansallisen julkisen liikenteen yritys tarjoaa usein raitiovaunu, mutta ja paikallisjuna junat.

Vanhassa kaupungissa voi käydä helposti jalkaisin, myös Geneven on suuri kaupunki polkupyörä, kiertää kaupunki, jossa voit vuokrata polkupyöriä on myös kauppoja.

Mitä nähdä ja tehdä Genevessä

Jet d´Eau suihkulähde vettä pumpataan 140m ilmaan, se on yksi Geneven kukon symbolit

Cathedrale St-Pierre, joka sijaitsee vanhankaupungin korkeimmalla kohdalla

Old Town, vanhassa kaupungissa löydät eri antiikkiliikkeitä, city hall kanssa tykit kannattaa vierailla

Jardin Anglais on pieni puutarha järven rannalla

Genevessä on myös monia museoita ja gallerioita, voit vierailla, kuten kansainvälinen museo uskonpuhdistuksen, museo Musée d'Art Moderne et Punaisen Ristin kansainvälisen komitean Contemporain

Täytyy tehdä kun olet Genevessä, ¨Téléphérique du Salève¨ Ranskan rajan korkea Alppien Harju on upeat näköalat Mont Blanc-vuorelle ja Geneve-järvelle