Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Zurich

Zurich Bilutleie

Søk etter bilutleie er et uavhengig selskap som tilbyr leiebil i Zurich. Tilbudssystemet vårt sammenlignere prisene fra de fleste internasjonale og lokale bilutleieselskaper i Zurich, Sveits og lar deg bestemme hvem du leier fra.

Søk etter bilutleie ønsker å sikre at du finner den billigste leiebilen i Zurich.

Bruk sammenligningssystemet nå og spar allerede på din neste leiebil!

Zurich Leiebil & reiseinformasjon

Byen:

Zürich er hjertet av Sveits i mange aspekter. Også når Bern er hovedstaden. Zürich har en høy posisjon i verden av finans. Gjennomsnittlig inntekt av 350 000 innbyggerne i denne byen er ganske høy, dette livet i Zürich er ikke billig. Men i denne byen kan du nesten kjøpe alt, det er en stor kommersiell og kultur hovedstaden.

Lindenhof, ligger på en høyde på Vestbredden av elven Limmat, utgjør hjertet av byen. Zürich ligger nord i landet nordvest for lang og smal Zürichsee.

Flyplasser

Flyplassen Zürich-Kloten (ZRH) er den største flyplassen i Sveits. Det er ligger 12 kilometer nordøst for byen, langs motorveien A20.

Kollektivtransport

Det er t jernbane, kalt S-Bahn, en perfekt måte å gå til mer fjerntliggende steder som den populære middelalderbyen Stein am Rhein. Det er også fergeruter Zürichsee og elven Limmat. Om sommeren er det hyppige tjenester, mens om vinteren de fleste fergene er ute av drift.

Parkering og trafikk

Nesten alle highway i Sveits fører rett inn i Zürich. Dette kan være ganske enkelt for turister, spesielt når du valgte å leie en bil. Motorveien A1 kopler Zürich og Genève Bern, A3 går til Basel og A4 går til Schaffhausen.

Det er ikke alltid lett å finne parkering i byen og nesten alle av dem må betales for. Det er mange parkeringshus i byen og det er en indikasjon på elektronisk system som veileder deg til tilgjengelig parkeringshus.

Hva å se i Zürich:

Hvis du ønsker å dra nytte av flere muligheter du kan se i og rundt Zürich som utallige innsjøer, men også fjell vinteren er det lett å leie en bil på flyplassen eller byen sentrum. For ikke å ta de dyrere lokale agentene bør du bestille bilen på forhånd. Dette er noen kjente destinasjoner i Zurich:

  1. Zürichsjøen
  2. Swiss National Museum
  3. Mount Pilatus
  4. Gamlebyen "Altstadt"
  5. Operaen