Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Helsinki

Helsinki Autonvuokraus

Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Helsinki. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Helsinki, Suomi ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Vuokra-autohaku haluaa varmistaa, että löydät halvimman vuokra-auton kaupungista Helsinki.

Käytä vertailusysteemiämme nyt ja ala säästää seuraavasta autonvuokrauksestasi lähtien!Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Helsinki. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Helsinki, Suomi ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Helsinki Autonvuokraus & matkatiedot

Helsinki on Suomen pääkaupunki, Helsinki on yksi pohjoisin kulttuuripääkaupungit, paras aika vierailla Helsinki kesällä on, kun se ei ole liian kylmä, joten voit nauttia tämän kauniin kaupungin kanssa sunshine. Koska marraskuun aina maaliskuussa se on tumma ja jäädyttäminen Helsingissä.

Valuutta

Vuonna 2002 12 jäsenvaltion Euroopan unionin Suomen käyttöön euron.

Miten saada Suomeen

Helsingissä on kansainvälinen lentokenttä nimeltään Helsinki Vantaa kansainvälinen lentokenttä (HEL) lentokenttä sijaitsee 18 km päässä Pohjois-Helsinki Vantaalla. Lentoasemalta on 2 päätelaitteisiin lyhyt kävelytie.

Helsinki on central rautatieasema, central Railway station voit ottaa kansainvälisten junien ja Moskovan ja Sint Petersburg. Helsingin päärautatieasema on liitetty kaikki muut päärautatieasemalta koko Suomessa. Myös tämä rautatieasemalta on yhteys metro- ja raitiovaunuyhteydet riveille.

Pikateillä yhdistää Helsinki tärkeimmistä kaupungeista Suomessa ja Pietarin (Venäjä)

Helsingin keskustassa linja-autoaseman kansainväliset ja paikalliset bussit saapuvat ja lähtevät, edullisia paikallisia liikennöitsijältä Onnibus toimii monessa, ja ne ulottuvat nopeasti. Pietari Venäjän minibussit pääset 10 tuntia Helsinki.

Pääkaupunkiseudun joukkoliikenne

Julkisen liikenteen yrityksen Helsinkiin kutsutaan HSL, parasta mitä voi tehdä on ostaa lippu, lipusta voit matkustaa lähes kaikki julkinen liikenne-, metro-, bussi-, raitiovaunu jne. Kesällä voit myös HSL Suomenlinnan lautta käydä eri saarilla Helsingissä

Asioita tehdä ja nähdä Helsingissä

Helsinki on monissa puistoissa voit vierailla, kuuluisa ja suurin puisto on Central Park pohjoispuolella Olympiastadionille. Myös useita kirkkoja ja katedraaleja löytyy Helsingin Luthern katedraali on yksi niistä. Helsingissä on hyvä valikoima museoita ja gallerioita yli 20 yhteensä.

Serena vesihuvipuisto on yksi Pohjoismaiden suurimmista Sisäuima vesipuistoista 1000m 2 piha-alueella on avoinna kesäisin.