Obţineţi un preţ estimat instant

Locaţie de preluare:
Locaţie de predare diferită?
Locaţie de predare:
Sosire:
Retur:
Domiciliu:
Selectaţi o ţară de domiciliu
Valută:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Vârstă:
35

Parteneri închiriere maşini în Miami

Miami Închiriere maşini

Căutare Închiriere Maşini este o companie independentă care oferă închirieri de maşini în Miami. Sistemul nostru de preţuri estimate compară preţurile majorităţii agenţiilor internaţionale şi locale de închiriere maşini din Miami, Statele Unite şi vă permite să luaţi o decizie informată în legătură cu agenţia de la care să închiriaţi.

Căutare Închiriere Maşini îşi doreşte să se asigure că veţi găsi cea mai ieftină soluţie de închiriere de maşini din Miami.

Utilizaţi acum sistemul nostru de comparare şi începeţi să economisiţi cu următoarea maşină închiriată!

Miami Închirieri maşini & informaţii de călătorie

Introducere:

Miami este un oraş American modern cu plaje frumoase, precum Miami Beach şi South Beach. Miami este foarte bine cunoscut pentru mall-uri comerciale mari. Orasul are noapte mare cu multe baruri, restaurante şi cluburi de noapte. Orasul este foarte influenţat de cultura Latină.

Aeroport:

Miami International Airport IATA cod MIA, de asemenea, cunoscut ca MIA si istoric Wilcox câmp, este Aeroportul principal care deservesc zona Miami, Statele Unite ale Americii. Aeroportul este într-o bază din Miami-Dade County, Florida, 13 km nord-vest de Downtown Miami de opt mile, este Florida de Sud pe Aeroportul principal pentru distanţe lungi zboruri internaţionale. Metrorail şi Metrobus servicii sunt populare şi serviciul de ieftine la cele mai populare destinaţii din oraş. Opţiunile de transport cele mai scumpe sunt taxiuri, servicii de transfer şi limuzine. Taxiuri şi transferuri pot fi salutat la sosiri de la parter sau la Gara Centrală Miami luând MIA Mover la gară.  Pentru a accesa partea de Nord, ca Orlando, Tampa, Washington, DC, Philadelphia sau New York City, liniile de autobuz Greyhound serviciu este disponibil, de asemenea, la Gara Centrală din Miami. Pentru a închiria o maşină, să ia trenul MIA Mover la terminalele de aeroport la Gara Centrală din Miami. este o idee bună să închirieze o maşină în Miami. Distanţele sunt mari şi climatul este umed, care nu este propice pentru plimbări lungi.

Pentru a vizita:

Dacă veniţi la centrul oraşului vă puteţi parca maşina într-un loc numit Bayside Marketplace. Există o mare parcare publică, în cazul în care pentru un preţ foarte bun, puteţi lăsa maşina pentru un bun câteva ore şi merge la cumpărături. Dacă doriţi pentru a vedea o parte mai exotice din Miami, tu ar trebui să meargă dincolo de centru şi capul la suburbii. Foarte recomanda pentru a vizita cartierele numit Little Havana, una dintre cele mai colorate şi celebrul locuri din oraş.