Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Srbija

Srbija Najem vozila

Dovolite nam, da vas razbremenimo vseh nadležnosti in primerjamo cene večine rent-a-car ponudnikov za vaše naslednje potovanje v Srbija .

Naše rent-a-car iskalno orodje za Srbija bo primerjalo večino cen izposoje avtomobilov in vam omogočilo, da se premišljeno odločite pri kom najeti. To rent-a-car iskalno orodje vam bo prihranilo veliko časa in težav, in vam bo v realnem času omogočilo najti posebne ponudbe.
Opazili boste, da so naše cene običajno veliko nižje od rezervacije neposredno s ponudnikom!

Popular najem avtomobilov lokacijah v Srbija

Srbija Izposoja & potovalne informacije

Srbija je vznemirjen zgodovino, zlasti z razpadu Jugoslavije držav v 1990, vendar teh dneh stanje je veliko mirnejši in postalo neverjetno počitniško destinacijo.

Mesta Beograda jeiz lepo pretepanja, to je med vojno in je eden od razlogov, zakaj je Srbija postala priljubljena.  Z več veliko muzejev in galerij za obisk, kot tudi restavracij in kavarn, mesto je hitro postal tekmec v Pariz, ko pride do kulture in nočno življenje.

Vendar, drugih mestih v Srbiji so tudi zelo priljubljeni pri obiskovalcih.  Novi Sad je živahno mesto, ki je tudi zelo slikovito in njegovo mesto ob Donavi postavlja to prav v osrčju turistične poti.  Pa glavo severno in obisk Subotica, kjer lahko okusite madžarskimi vlivi na območju in videli nekaj lepe arhitekture.

Oni kdo ste zavzet v naravi bi lahko obiščete na področju Vojvodine, samo za severno od Beograda.  Obstaja nekaj tukaj mokrišč, ki so pritegnile različnih vrst ptic, in so tudi veliko gozdnih doline.  Rupčaga globlje in boste našli stare pravoslavne samostane in nekaj narodnih parkov.

Srbija je država dokaj enostavno obiti, saj je večina cest so v zelo dobrem stanju. Vi šele potreba, da bodite pozorni, če ste na podeželju, kot nekateri na cestah niso tako dobra.  Lahko najem avtomobila v Srbiji na letališču ob prihodu ali na enem od prodajnih mest v večjih krajih in mestih.  Samo ne pozabite, da nekatere ceste nimajo veliko signalizacije in boste morali nositi varnostnega pasu ves čas.  Svojo vozniško dovoljenje mora biti ustrezna, vendar lahko dobite mednarodna vozniška dovoljenja za če vam je ljubše.

Alternativa za najem avtomobila je uporaba lokalnega prevoza.  V mestih lahko merjen taxi.  Obstaja uradni taksiji, ki so označene z znakom modro taksi in včasih lahko pogaja fare vnaprej.

Lahko mešanica z domačini in se odločijo obiti na kolo.  So kolesarske poti po vsej državi in je idealen način, da izkoristite lepega razgleda.  Pravzaprav, nekateri od njih vas bo vodil neposredno v druge balkanske države – popoln če želite narediti malo touring.