Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Srbija

Srbija Najam vozila

Dopustite da vas oslobodimo svih gnjavaža i da za vas usporedimo cijene većine rent a car tvrtki za vaše sljedeće putovanje u Srbija.

Naš alat za pretraživanje rent a car ponuda za Srbija usporedit će većinu rent a car cijena i ponuditi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo. Ovaj alat za pretraživanje rent a car ponuda uštedjet će vam mnogo vremena i gnjavaže i omogućit će da pronađete te posebne ponude u realnom vremenu.

Uvjerit ćete se da su naše cijene obično mnogo povoljnije od direktne rezervacije kod rent a car tvrtke!

Popularni najam automobila mjesta u Srbija

Srbija Car Hire & Travel Information

Srbija je imala problematičnu povijest, posebno sa raspada zemljama bivše Jugoslavije u 1990-ima, ali ovih dana situacija je puno mirnija i postao iznenađujuće destinacija za odmor.

Grad Beograd je nastao lijepo iz udaranjem tijekom rata i jedan od razloga zašto Srbija je postala popularna.  S nekoliko veliki muzeji i likovne galerije za posjet, kao i restorani i kafići, grad je brzo postaje rival u Pariz kada je u pitanju kultura i noćni život.

Međutim, drugim gradovima u Srbiji su također vrlo popularna s posjetiteljima.  Novi Sad je živo mjesto koje je također vrlo slikovito i položaju na Dunavu stavlja pravo u srce turističke staze.  Alternativno, glava Sjever i posjet Subotici gdje možete dobiti okus mađarskog utjecaja u regiji i vidjeti neke lijepe arhitekture.

One koji su zainteresirani u prirodi može posjetiti područje Vojvodine, samo da sjeverno od Beograda.  Postoje neke močvare koje privlače različite vrste ptica i također ima dosta šumovitim dolinama.  Kopati dublje i naći ćete stare pravoslavnih manastira i nekoliko nacionalnih parkova.

Srbija je prilično jednostavno zemlja da biste dobili okolo kao većina ceste su u vrlo dobrom stanju. Morate se brinuti ako ste u ruralnim područjima kao dio ceste tamo nisu toliko dobri.  Možete unajmiti automobil u Srbiji na aerodromu po dolasku ili u jednoj od poslovnica u većim gradovima i mjestima.  Sjeti se da neke ceste nemaju veliki natpisa i morate nositi sigurnosni pojas.  Vozačke dozvole bi trebalo biti dovoljno, ali možete dobiti međunarodna vozačka dozvola ako želite.

Alternativa za najam automobila je korištenje lokalnog prijevoza.  U gradovima možete uzeti taksi s ograničenim prometom.  Postoje službeni taksiji koji su označeni znakom plave taksi i ponekad može pregovarati vozarine unaprijed.

Možete pomiješati s mještanima i odluče da biste dobili na biciklu.  Postoje biciklističke staze po cijeloj zemlji i to je idealan način da izvučete najviše prekrasan pogled.  U stvari, neki od njih odvest će vas izravno u drugim balkanskim zemljama – savršen ako želiš malo putnih.