Találja Meg Azonnali Árajánlatát

Felvétel Helyszíne:
Eltérő Célállomás?
Célállomás Helyszíne:
Érkezés:
Visszaérkezés:
Lakhely:
Válassza ki, melyik országban lakik
Pénznem:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Életkor:
35

Autókölcsönzési partnerek itt: Mallorca

Mallorca Autókölcsönzés

Az Autóbérlő-Kereső egy független cég, mely Mallorca városában kínál autóbérlést. A kvótarendszerünk a legtöbb nemzetközi és helyi autókölcsönző ügynökségek díjszabásait hasonlítja össze itt: Mallorca, Spanyolország, és segít Önnek egy jól informált döntés meghozásában a kölcsönző kiválasztását illetően.

Az Autóbérlő-Kereső célja, hogy biztosítsa, hogy Ön megtalálja az autóbérlés Ön számára legolcsóbb módját Mallorca városában.

Használja összehasonlítási rendszerünket most és spóroljon a következő autókölcsönzésén!

Mallorca Autókölcsönző & utazási információk

Bevezetés:

Mallorca az a legnagyobb a Baleári-szigetek, Spanyolország, a Földközi-tenger keleti. A főváros Palma de Mallorca dél-nyugati partján található. A sziget már számos gyönyörű strandok és öblök kis lovelly. Az északi partján a sok sziklák. A központi övezetet Palma is meglehetősen lapos, ismert Es Pla. A szigeten számos barlangok-tenger alatt és felett, amelyek nyitottak a túrák. Ez egyben a vízi sportok szerelmeseinek paradicsoma.

Repülőtér:

IATA kód PMI. 9 km-re a fővárostól keletre fekszik Palma de Mallorca nemzetközi repülőtértől. A legtöbb fapados légitársaságok repülnek PMI. 1-es busz vonal fenntartja közötti a repülőtértől, és Palma központjában.

Látogasson el:

A főváros Palma Mallorca a látványos gótikus katedrális, La seu. Soller egy kis város a völgyek egyikében. Hegyek veszik körül, a város nagy benyomást tesz. Ez egyike a legszebb hely a szigeten.

Éghajlat:

A Földközi-tenger közepén helyezkedik el, a Baleár-szigetek van tipikus mediterrán éghajlaton. Időjárás a nyár folyamán is megperzsel. Legmelegebb hónapok július és augusztus - a nap hőmérséklete eléri a 30 fok. Azonban még a November elején, a víz hőmérséklete körülbelül 20 ° c-on, még úszni van a tenger.

Érdekességek:

Ha talál egy ideje alatt a nyaralás Mallorca, feltétlenül ellenőrizni kell a fejlődés nemzetközi Mallorca Film Festival (EMIFF) egy éves fesztivál tartott Palma de Mallorca, Spanyolország, bemutatók az új filmeket, minden műfajban, dokumentumfilmek, beleértve a világ minden tájáról. A 2015-ös EMIFF van jegyzékbe vett-között 10-15 November 2015

Forgalom:

A Mallorca vezetés mellett távoli a legjobb módja az utazásnak a szigeten. . Bérlése egy autó, lehetővé teszi, hogy tanúja a szépsége, a sziget. Parkoló engedélyezve van, egészen az átkelés, és ez gyakran korlátozza az emberek akarnak-hoz kereszt a vezető megtekintése.