Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Barcelona

Barcelona Biludlejning

Biludlejning Søgning er et uafhængigt selskab, der tilbyder biludlejning i Barcelona. Vores tilbudssystem sammenligner tariffer for de fleste international og lokale biludlejningsfirmaer i Barcelona, Spanien og giver dig mulighed for at træffe en velovervejet beslutning om, hvor og hos hvem du skal leje.

Biludlejning Søgning ønsker at sikre, at du finder den billigste biludlejning i Barcelona.

Brug vores sammenligningssystem nu, og begynd at spare på din næste billeje!

Barcelona Biludlejning & rejseoplysninger

Med sin smukke spanske arkitektur, spektakulære sightseeing steder og majestætiske historiske monumenter og museer er Barcelona absolut en turist glæde. Bemærkelsesværdige strande ved Middelhavskysten tage kagen også. Hvis du ønsker at opleve Barcelona og dens forskellige lækkerier til en overkommelig pris, book selv en biludlejning med os, læne sig tilbage og nyde oplevelsen.

Et af Barcelonas førende lækkerier, havnen kabel forbinder Barcelona med Mont Juic og tilbyder dig en vidunderlig udsigt over metropolen skyline samt landskabet. Tårnet Torre San Sebastian og Columbus-monumentet er mellemliggende mellemlandinger og er ca 100 fod over havets overflade. Et besøg i Barcelona anses for ufuldstændige uden boarding svævebanen. Med vores bil leje tjenester på plads får vi dig at se disse seværdigheder og mange andre lignende dem til en rimelig pris.

Sants MontJuic er kendt for sin overdådige sogne, vidunderlige katedraler og monumenter og museer. Du kan tur rundt i vores billeje og besøge den berømte Mies van der Rohe Pavilion Museum, den olympiske og Sports Museum og Picasso-museet bl.a. Bemærkelsesværdige steder omfatter MontJuic slottet, den Avila væg, Teleferic de MontJuic monument og lignende dem. I nærheden er den middelhavskyst, der har spektakulære strande.

Ciutat Vella betyder 'den gamle bydel' på catalansk, og sandt nok, det besidder flere påmindelser om middelalderlige Spanien. Barri Gottic, Barceloneta, La Ribera og El Rabal er bemærkelsesværdige attraktioner her. Ciutat Vella kan også prale af en smuk strand ca 10 minutter fra byen hvor solbadning og snorkling muligheder er tilgængelige. La Rabla er også en fremragende gangbro i byen.

Mod den centrale del af Barcelona ligger Sant Marti som er arketypiske strand-by med sine uberørte, pulver sand og privat getaways. Derudover er der l'Aquarium, Europas største akvarium med mere end tusind marine arter og flere fine spisemuligheder. Snorkling, solbadning, færgeture rundt og lounging er populære aktiviteter på stranden.

Du har også ved stranden havet gang for en afslappet spadseretur i byen. For alle disse attraktioner og meget mere herunder spanske museer, baskiske land monumenter og paladser, vælge vores bil udlejning og bevæge sig rundt i stil!