Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Barcelona

Barcelona Bilutleie

Søk etter bilutleie er et uavhengig selskap som tilbyr leiebil i Barcelona. Tilbudssystemet vårt sammenlignere prisene fra de fleste internasjonale og lokale bilutleieselskaper i Barcelona, Spania og lar deg bestemme hvem du leier fra.

Søk etter bilutleie ønsker å sikre at du finner den billigste leiebilen i Barcelona.

Bruk sammenligningssystemet nå og spar allerede på din neste leiebil!

Barcelona Leiebil & reiseinformasjon

Med sin vakre spanske arkitekturen, spektakulære sightseeing flekker og majestetiske historiske monumenter og museer er Barcelona definitivt en turist glede. Bemerkelsesverdig strendene langs Middelhavskysten ta kaken også. Hvis du ønsker å oppdage Barcelona og dens forskjellige herligheter til en rimelig pris, bestille deg en leiebil med oss, lene deg tilbake og nyt opplevelsen.

En av Barcelonas fremste herligheter, havnen kabelen kobler Barcelona med Mont Juic og tilbyr en fantastisk utsikt over metropolen skyline samt landsbygda. Torre San Sebastian tårnet og Columbus-monumentet er mellomliggende stoppesteder og ca 100 fot over havet. Et besøk til Barcelona anses ufullstendig uten ombordstigning taubanen. Med vår bilutleie på plass får vi å se disse severdighetene og mange andre lignende seg til en rimelig pris.

Sants MontJuic er kjent for sin overdådige menigheter, fantastiske katedraler og monumenter og museer. Du kan reise rundt i våre bilutleie og besøk det berømte Mies van der Rohe Pavilion museet, OL og sport Museum og Picassomuseet blant andre. Kjente steder inkluderer The MontJuic Castle, Avila veggen, Teleferic de MontJuic monument og ligner de. Er den Middelhavskysten med spektakulære strender i nærheten.

Ciutat Vella betyr "gamlebyen" på katalansk, og sant nok, det har flere påminnelser om middelalderens Spania. Barri Gottic, Barceloneta, La Ribera og El Rabal er bemerkelsesverdig attraksjonene her. Ciutat Vella har også en vakker strand ca 10 minutter unna byen der soling og snorkling er tilgjengelig. La Rabla er også en utmerket gangvei i byen.

Mot den sentrale delen av Barcelona ligger Sant Marti som er den arketypiske by med sine uberørte strender, pulver sanden og private utflukter. I tillegg finnes l'Aquarium, Europas største akvarium med mer enn tusen marine arter og flere fine spisesteder. Snorkling, soling, fergen turer rundt og slapper er populære aktiviteter på stranden.

Du har også den beachfront strandpromenade for en rolig rusletur i byen. For alle disse attraksjonene og mye mer inkludert spansk museer, baskiske landet monumenter og palasser, velg vår bil utleie og flytte rundt i stil!