Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Ljubljana

Ljubljana Najem vozila

Rent-a-car iskalnik je samostojno podjetje, ki ponuja najem avtomobilov v Ljubljana . Naš sistem ponudb primerja cene večine mednarodnih in lokalnih rent-a-car agencij v Ljubljana Slovenija in vam omogoči sprejeti premišljeno odločitev pri komu najeti.

Rent-a-car iskalnik vam želi zagotoviti najcenejši najem avtomobila v Ljubljana.

Uporabite naš primerjalni sistem zdaj in prihranite na vašem naslednjem najemu avtomobila!

Ljubljana Izposoja & potovalne informacije

Ljubljana je glavno mesto Slovenije in tudi največje mesto v Sloveniji. Z le 300.000 prebivalcev je ena najmanjših prestolnic Evrope.

Ljubljana je očarljivo staro mesto, je bil priznan kot eden od najbolj zelenih prestolnic Evrope.

Valute

Od 1. januarja 2007 je Slovenija evro.

Kako priti do Ljubjana

Aerodrom Ljubljana je Brnik Ljubljana Airport (LJU) letališče se nahaja 27 Km severno od Ljubljane. Večina evropskih letalskih družb kot, Air France, Easy Jet, Finnair, Adria Airways itd letijo v in iz Ljubljane

Obstajajo tudi številna letališča po Sloveniji z več leti proračuna, na primer iz severna Italija, Trst, Benetke, Treviso itd z Ryan Air, od tam lahko javni prevoz v Ljubljano.

Avtobusna in železniška postaja se nahaja poleg drugega, nahajajo se v severno od centra mesta in na hoje od glavnih znamenitosti in hoteli. Lokalni vlaki teči po vsej Sloveniji, Ljubljani je tudi veliko mednarodnih povezav z Zagreb (Hrvaška) Graz (Avstrija) München (Nemčija) itd.

Tudi Ljubljana je vsak dober dosegljiv z avtobusom, veliko lokalni avtobusi prihod in odhod iz avtobusne postaje Ljubljana. Prav tako so številne mednarodne povezave, Trst, Benetke (Italija) Banja Luka (Bosna) München (Nemčija), itd.

Ljubljana je zelo dobro dostopna z avtomobilom, zaradi dejstva, Ljubljana je v središču slovenskega cestnega dela, obstaja veliko parkirišč v centru mesta.

Od letališča lahko preprosto najem avtomobila, kot mnogi agenti najem avtomobila življati urad neposredno na letališču.

Kaj za početi in videti v Ljubljani

Kot središče Ljubljane je zelo majhna, lahko odkrijete Ljubljana peš, tudi dober način, da Odkrijte Ljubljana s kolesom, kolesa lahko najamete na Slovenski turistični informacijski center.

Na kratek sprehod, zahodno od centra mesta, najdete Roman Ruins tudi treba videti je znameniti Ljubljanski grad, stolp je lep razgled po vsem mestu. Staro mesto Ljubljana tam si lahko ogledate številne zgodovinske stavbe in spomenike, prav tako lahko najdete oblikovalec trgovin in več priljubljenih barih in restavracijah.

Tudi Ljubljana ima veliko muzejev in opere in gledališča, Opera se nahaja v ozadju slovenskega parlamenta in imam kaže redno skozi vse leto.