Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Ljubljana

Ljubljana Najam vozila

Rent a car traženje je neovisna tvrtka koja nudi najam automobila u Ljubljana. Naš sustav ponuda uspoređuje cijene većine međunarodnih i lokalnih rent a car tvrtki uLjubljana, Slovenija i nudi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo.

Rent a car traženje želi osigurati da pronađete najjeftiniji rent a car u Ljubljana.

Koristite naš sustav usporedbe i počnite štedjeti na svojem sljedećem najmu vozila!

Ljubljana Car Hire & Travel Information

Ljubljana je glavni grad Slovenije i najveći grad Slovenije. Populaciju od 300.000 je jedan od najmanjih glavnim gradovima Europe.

Ljubljana je šarmantni stari grad, to je bio prepoznat kao jedan od najzelenijih prijestolnica Europe.

Valuta

Od 1. siječnja 2007 u Sloveniji je Euro.

Kako doći do grad Ljubljana

Zračna luka Ljubljana je Ljubljana Zračna luka Brnik (LJU) zračne luke je smješten 27 Km sjeverno od Ljubljane. Većina tvrtki europskim kompanijama poput, Easy Jet, Finnair, Air France, Adria Airways itd letjeti iz Ljubljane i

Tu su i zračne luke diljem Slovenije s više jeftinih letova na primjer iz Sjeverna Italija, Trst, Venecija, Treviso itd sa Ryan Air, od tamo možete uzeti javni prijevoz do Ljubljane.

Autobusni i željeznički kolodvor nalaze se jedna do druge, nalaze se na sjeveru centra grada a na pješačkoj udaljenosti od glavnih atrakcija i hotela. Lokalni vlakovi voze diljem Slovenije, Ljubljana je također mnoge međunarodne veze iz Zagreba (Hrvatska) Graz (Austrija) u Münchenu (Njemačka) itd.

I Ljubljana je svaki dobar možete doći autobusom, brojne lokalne autobuse stići i odstupiti od Autobusni kolodvor u Ljubljani. Također postoje mnoge međunarodne veze, Trst, Venecija (Italija) Banja Luka (Bosna i Hercegovina) u Münchenu (Njemačka) itd.

Ljubljana je vrlo dobar pristupačan za automobile, zbog činjenice da Ljubljana je centar slovenske ceste posla, postoje mnoge parkirališta u centru grada.

Od zračne luke možete jednostavno iznajmljivanje automobila, kao i mnogi automobila najam agenata ureda izravno na aerodromu.

Što učiniti i vidjeti u Ljubljani

Kao centar Ljubljane je vrlo mala te se lako može otkriti Ljubljana pješice, također dobar način za otkrivanje Ljubljana biciklom, na slovenski Turistički informativni centar mogu se unajmiti bicikli.

Na nekoliko minuta hoda zapadno od centra grada možete pronaći rimske ruševine također morate vidjeti je poznati Ljubljanski dvorac, toranj ima prekrasan pogled po cijelom gradu. Stari grad u Ljubljani tamo možete vidjeti mnoge povijesne zgrade i spomenici, također možete pronaći dizajnerskih trgovina i nekoliko popularnih barova i restorana.

Također Ljubljana ima dosta muzeja i opere i kazališta, opere se nalazi iza slovenskog parlamenta i pokazuje redovito tijekom cijele godine.