Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Ljubljana

Ljubljana Biluthyrning

Biluthyrningssökning är ett självständigt företag som erbjuder biluthyrning i Ljubljana. Vårt anbudssystem jämför priserna hos de flesta internationella och lokala biluthyrningsfirmorna i Ljubljana, Slovenien och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilket företag du ska hyra från.

Biluthyrningssökning vill säkerställa att du hittar den billigaste bilen i Ljubljana.

Använd vårt jämförelsesystem nu och börja spara på din nästa bilhyra!

Ljubljana Biluthyrning & reseinformation

Ljubljana är Sloveniens huvudstad staden och också den största staden i Slovenien. Det är en av de minsta huvudstäderna i Europa med endast en befolkning på 300.000.

Ljubljana är en charmig gammal stad, den räknas som en av de grönaste huvudstäderna i Europa.

Valuta

Sedan den 1 januari 2007 har Slovenien euron.

Hur man får till Ljubjana

Flygplatsen i Ljubljana är Brnik Ljubljana flygplats (LJU) flygplatsen är ligger 27 Km norr från Ljubljana. De flesta europeiska flygbolag företag som, Air France, Finnair, lätt Jet Adria Airways etc. flyger till och från Ljubljana

Det finns också många flygplatser runt Slovenien med mer budget flyg, till exempel från norra Italien, Trieste, Venedig, Treviso etc. med Ryan Air, därifrån kan du ta kollektivtrafiken till Ljubljana.

Buss-och tågstationen ligger intill varandra, de ligger i norr om stadens centrum och på gångavstånd från de största attraktionerna och hotell. Lokala tåg i hela Slovenien, Ljubljana har också många internationella förbindelser med Zagreb (Kroatien) Graz (Österrike) München (Tyskland) etc.

Ljubljana är också varje bra kan nås med buss, många lokala bussar anländer och avgår från Ljubljana busstation. Det finns också många internationella förbindelser, Trieste, Venice (Italien) Banja Luka (Bosnien) München (Tyskland) etc.

Ljubljana är mycket bra att nå med bil, på grund av Ljubljana ligger i mitten av den slovenska vägarbeten, det finns många parkeringsplatser i centrum.

Från flygplatsen kan du enkelt hyra en bil, som många bil agenter har ett kontor direkt på flygplatsen.

Vad att göra och se i Ljubljana

Stadens centrala Ljubljana är mycket liten kan du enkelt upptäcka Ljubljana fots, också ett bra sätt att upptäcka Ljubljana med cykel, kan cyklar hyras på slovenska Tourist informationscenter.

På en kort promenad, väster om stadens centrum kan du hitta de romerska ruinerna också ett måste att se är berömda Ljubljanas slott, tornet har vacker utsikt över hela staden. Gamla stan i Ljubljana där kan du se många historiska byggnader och monument, också du kan hitta designbutiker och flera populära barer och restauranger.

Även Ljubljana har gott om museer och Opera och teatrar, Opera ligger bakom det slovenska parlamentet och har visar regelbundet under hela året.