Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Ljubljana

Ljubljana Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Ljubljana. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Ljubljana, Slovenia dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Ljubljana.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Ljubljana Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Ljubljana adalah bandar Modal Slovenia dan juga bandar terbesar di Slovenia. Dengan hanya berpenduduk 300.000 ia merupakan salah satu bandar paling kecil modal Eropah.

Ljubljana merupakan sebuah bandar lama yang menawan, ia telah diiktiraf sebagai salah satu hijau menggembirakan pemimpin-pemimpin Eropah.

Mata Wang

Sejak 1 Januari 2007 Slovenia mempunyai Euro.

Bagaimana untuk sampai ke Ljubjana

Lapangan Terbang bandar Ljubljana adalah Brnik Ljubljana Lapangan Terbang (LJU) di Lapangan Terbang terletak 27 Km Utara dari Ljubljana. Kebanyakan syarikat-syarikat penerbangan Eropah seperti, Air France, mudah Jet, Finnair, dll Airways Adria Terbang dari Ljubljana dan

Terdapat juga banyak Lapangan Terbang di seluruh Amerika Syarikat dengan lebih banyak penerbangan bajet, contohnya dari utara Itali, Trieste, Venice, Treviso dll dengan Ryan udara, dari situ anda boleh mengambil pengangkutan awam untuk sampai ke Ljubljana.

Stesen Bas dan Kereta Api terletak bersebelahan antara satu sama lain, mereka berada di bahagian utara pusat bandar dan jarak berjalan kaki dari tempat-tempat tarikan utama dan Hotel. Kereta Api tempatan dijalankan sepanjang Slovenia, Ljubljana telah juga banyak Antarabangsa rangkaian dengan Zagreb (Croatia) Munich Graz (Perancis) (Jerman) dan lain-lain.

Juga Ljubljana adalah setiap yang baik boleh dicapai dengan menaiki bas, bas-bas tempatan yang banyak tiba dan berlepas dari Stesen Bas Ljubljana. Terdapat banyak Antarabangsa rangkaian, Trieste, Munich Banja Luka (Bosnia) Venice (Itali) (Jerman) dan sebagainya.

Ljubljana adalah sangat baik boleh diakses dengan kereta, kerana hakikat Ljubljana di Pusat kerja jalan Slovenia, Terdapat banyak tempat letak kereta di pusat bandar.

Dari Lapangan Terbang anda dengan mudah boleh menyewa kereta, kerana ramai agen-agen sewa kereta mempunyai sebuah pejabat di Lapangan Terbang.

Apa yang perlu dilakukan dan dilihat di Ljubljana

Oleh kerana pusat bandar Ljubljana adalah sangat kecil anda boleh dengan mudah meneroka Ljubljana dengan berjalan kaki, juga cara yang baik untuk mencari Ljubljana dengan Basikal, Basikal boleh disewa di pusat maklumat pelancong Slovenia.

Hanya berjalan kaki yang singkat, barat pusat bandar anda boleh menemui Roman Ruins juga satu kemestian untuk lihat adalah Istana Ljubljana terkenal, Menara ini mempunyai pemandangan indah seluruh bandar. Bandar lama Ljubljana tiada anda boleh lihat banyak bangunan bersejarah dan monumen, juga anda boleh menemui Kedai-kedai berjenama dan beberapa Bar dan restoran.

Juga Ljubljana mempunyai banyak Muzium dan Opera dan teater, Opera terletak di belakang Parlimen Bahasa Slovenia berkongsi taraf dan telah menunjukkan secara tetap sepanjang tahun.