Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Ljubljana

Ljubljana Bilutleie

Søk etter bilutleie er et uavhengig selskap som tilbyr leiebil i Ljubljana. Tilbudssystemet vårt sammenlignere prisene fra de fleste internasjonale og lokale bilutleieselskaper i Ljubljana, Slovenia og lar deg bestemme hvem du leier fra.

Søk etter bilutleie ønsker å sikre at du finner den billigste leiebilen i Ljubljana.

Bruk sammenligningssystemet nå og spar allerede på din neste leiebil!

Ljubljana Leiebil & reiseinformasjon

Ljubljana er hovedstaden i Slovenia og også den største byen i Slovenia. Med bare en befolkning på 300.000 er det en av de minste hovedstedene i Europa.

Ljubljana er en sjarmerende gammel by, det er blitt anerkjent som en av de grønneste hovedstedene i Europa.

Valuta

Siden 1 januar 2007 har Slovenia Euro.

Hvordan Ljubjana

Flyplassen i Ljubljana er Brnik Ljubljana flyplass (LJU) flyplassen ligger 27 kilometer nord fra Ljubljana. De fleste europeiske flyselskap selskaper som, Air France, Easy Jet, Finnair, Adria Airways etc. flyr til og fra Ljubljana

Det er også mange flyplasser rundt Slovenia med mer budsjett flyreiser, for eksempel fra Nord-Italia, Trieste, Venezia, Treviso etc. med Ryan Air, der du kan ta offentlig transport til Ljubljana.

Buss-og jernbanestasjonen ligger ved siden av hverandre, de ligger nord for sentrum og gangavstand til de viktigste severdighetene og hoteller. Lokaltog kjører gjennom Slovenia, Ljubljana har også mange internasjonale forbindelser med Zagreb (Kroatia) Graz (Østerrike) München (Tyskland) osv.

Også Ljubljana er enhver god nås med buss, mange lokalbusser ankomme og dra fra Ljubljana busstasjonen. Det er også mange internasjonale forbindelser, Trieste, Venezia (Italia) Banja Luka (Bosnia) München (Tyskland) etc.

Ljubljana er veldig bra tilgjengelig med bil, fordi Ljubljana ligger i sentrum av den slovenske veiarbeid, det er mange parkeringsplasser i sentrum.

Fra flyplassen kan du enkelt leie en bil, som mange bil-agenter har et kontor direkte på flyplassen.

Hva å gjøre og se i Ljubljana

Byen sentrum av Ljubljana er lite kan du enkelt oppdage Ljubljana fots, også en god måte å oppdage Ljubljana på sykkel, kan sykler leies på de slovenske turistkontoret.

På en kort spasertur, vest for sentrum finner du den ruiner også en må se er den berømte Ljubljana slott, tårnet har vakker utsikt over hele byen. Den gamle byen Ljubljana der du kan se mange historiske bygninger og monumenter, også du kan finne designerbutikker og flere populære barer og restauranter.

Også Ljubljana har mange museer og Opera, teatrene og operaen ligger bak slovensk parlamentet og har viser regelmessig gjennom året.