Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Ljubljana

Ljubljana Autonvuokraus

Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Ljubljana. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Ljubljana, Slovenia ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Vuokra-autohaku haluaa varmistaa, että löydät halvimman vuokra-auton kaupungista Ljubljana.

Käytä vertailusysteemiämme nyt ja ala säästää seuraavasta autonvuokrauksestasi lähtien!Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Ljubljana. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Ljubljana, Slovenia ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Ljubljana Autonvuokraus & matkatiedot

Ljubljana on Slovenian pääkaupunki ja suurin kaupunki Slovenia. Asukkaan vain 300 000 se on yksi pienimmistä pääkaupungeista Euroopassa.

Ljubljana on viehättävä vanha kaupunki, se on tunnustettu yhdeksi vihrein kulttuuripääkaupungit.

Valuutta

Koska tammikuun 1 päivänä 2007 Slovenian on Euro.

Miten päästä Ljubjana

Ljubljanan lentokenttä on Brnik Ljubljanan lentokenttä (LJU) lentokentältä sijaitsee 27 Km pohjoiseen Ljubljana. Useimmat eurooppalaiset lentoyhtiöt yritykset kuten, Air France, Easy Jet, Finnair yms Adria Airways lentävät eri Ljubljana

Myös monien lentokenttien ympärillä Slovenia enemmän talousarvion lennot, esimerkiksi Pohjois-Italia, Trieste, Venetsia, Treviso jne Ryan Air, sieltä pääset julkisen liikenteen päästä Ljubljana.

Linja-autoaseman sijaitsevat vierekkäin, ne sijaitsevat pohjoiseen keskustasta ja kävelyetäisyydellä tärkeimmistä nähtävyyksistä ja hotelleista. Paikallisjunat ajaa koko Slovenia Ljubljana on myös monia kansainvälisiä yhteyksiä Zagrebissa (Kroatia) Graz (Itävalta) München (Saksa) jne.

Ljubljana on myös jokainen hyvä pääsee bussilla, monet paikalliset bussit saapuvat ja lähtevät päässä Ljubljanan linja-autoasemalta. On myös monet kansainväliset yhteydet, Trieste, Venetsia (Italia) Banja Luka (Bosnia) München (Saksa) jne.

Ljubljana on erittäin hyvä, autolla koska Ljubljana on Slovenian tietyömaan Center on monia pysäköintialuetta kaupungin keskustassa.

Lentokentältä voit vuokrata autoa, koska monet Auton vuokraus aineet on toimisto lentokentällä.

Mitä tehdä ja nähdä Ljubljanassa

Ljubljanan keskustassa on hyvin pieni, voit helposti tutustua Ljubljanan jalkaisin, myös hyvä keino tutustua Ljubljanan polkupyörä, Polkupyöriä voi vuokrata Slovenian matkailuneuvonnasta.

Lyhyt kävelymatka länteen kaupungin keskustasta löydät Roman Ruins myös täytyy nähdä on kuuluisa Ljubljanan linna, torni on panoraamanäkymät koko kaupungin. Ljubljanan vanhankaupungin siellä voit nähdä monia historiallisia rakennuksia ja muistomerkkejä, myös löydät design-liikkeitä ja useita suosittuja baareja ja ravintoloita.

Ljubljana on paljon museoita ja Opera ja teattereita, ooppera on takana Slovenian parlamentin ja osoittaa säännöllisesti ympäri vuoden.