Primite odmah ponudu

Mjesto preuzimanja:
Drugo mjesto vraćanja?
Mjesto vraćanja:
Dolazak:
Povratak:
Mjesto stanovanja:
Odaberite državu stanovanja
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Dob:
35

Rent a car partneri u Miami

Miami Najam vozila

Rent a car traženje je neovisna tvrtka koja nudi najam automobila u Miami. Naš sustav ponuda uspoređuje cijene većine međunarodnih i lokalnih rent a car tvrtki uMiami, Sjedinjene Američke Države i nudi kvalificiranu odluku od koga unajmiti vozilo.

Rent a car traženje želi osigurati da pronađete najjeftiniji rent a car u Miami.

Koristite naš sustav usporedbe i počnite štedjeti na svojem sljedećem najmu vozila!

Miami Car Hire & Travel Information

Uvod:

Miami je moderan američki grad s prekrasnim plažama Miami Beacha i South Beach. Miami je vrlo dobro znaju za veliki shopping centri. Grad ima veliki noćni život s brojnim barovima, restoranima i noćnim klubovima. Grad je jako utječu Latinske kulture.

Zračna luka:

Miami International Airport IATA kod MIA, također poznat kao MIA i povijesno Wilcox polje je primarni luka u službi području Miami, Sjedinjene Američke Države. Zračna luka je u je baziran u Miami-Dade County, Florida, 8 milja 13 km sjeverozapadno od Downtown Miami, South Florida glavne zračne luke za duge međunarodne letove. Podzemnoj i Metrobus servis su popularni i jeftine usluge na najpopularnije destinacije u gradu. Najskuplji prijevoz su taxi, prijevoz i limuzine. Taksi i prijevoz može biti pozdravljena u prizemlju dolazaka ili u Miami kolodvor uzimanjem MIA Mover do željezničkog kolodvora.  Pristup sjeveru, kao Orlando, Tampa, Washingtona, Philadelphije i New Yorka, HRT autobusne linije usluga je dostupna i na Glavni kolodvor u Miami. Iznajmiti auto, vlakom MIA Mover od terminala zračne luke Miami Glavni kolodvor. To je dobra ideja za najam automobila u Miamiju. Udaljenosti su velike, a klima je vlažna, što je pogodno za duge šetnje.

Posjetite:

Ako dolazite do centra grada možete parkirati automobil u Bayside Marketplace. Ima ogroman javni vozni park, gdje za vrlo dobru cijenu, možete ostaviti vaš automobil za dobar par sati i ići u kupovinu. Ako želite vidjeti više egzotično dio Miami, idi izvan centra i glavu u predgrađe. Jako preporučujemo da posjetite okruga pod nazivom Little Havana, jedan od šarene i poznati mjesta u gradu.