Få Dit Tilbud Nu

Afhentningssted:
Ønsker du et andet afleveringssted?
Drop-off placering:
Ankomst:
Tilbagelevering:
Bopæl:
Vælg bopælsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Biludlejningspartnere i Serbien

Serbien Biludlejning

Lad os fjerne alt besværet og sammenligne de fleste biludlejningsfirmaers satser for din næste tur til Serbien.

Vores biludlejningssøgeværktøj for Serbien vil sammenligne de fleste udlejningspriser, så du kan træffe en velovervejet beslutning om, hvem du skal leje hos. Dette biludlejningssøgeværktøj vil spare dig for en masse tid og gøre det muligt for dig at finde de rigtig gode tilbud i realtid.

Du vil opdage, at vores priser som regel er meget billigere, end hvis du booker direkte hos leverandøren.

Populære udlejningssteder i Serbien

Serbien Biludlejning & rejseoplysninger

Serbien har haft en urolig historie, især med de jugoslaviske lande i 1990s, men disse dage situationen er meget roligere og det er blevet en fantastisk feriemål.

Beograd byen er opstået pænt fra kæmpende det tog under krigen og er en af grundene til hvorfor Serbien er blevet populære.  Med flere store museer og kunstgallerier til besøg, samt restauranter og caféer, byen er hurtigt at blive en rival til Paris når det kommer til kultur og natteliv.

Andre byer i Serbien er imidlertid også meget populær med besøgende.  Novi Sad er en livlig plads, der er også meget malerisk og dens placering på Donau sætter det rigtige i hjertet af turist trail.  Alternativt hovedet nord og besøg Subotica hvor du kan få en smagsprøve på de ungarske påvirkninger på området og se nogle smukke arkitektur.

Dem der er interesseret i naturen kunne besøge området i Vojvodina, lige til den nordlige del af Beograd.  Der er nogle vådområder her, der har tiltrukket en række fuglearter og der er også masser af træbevoksede dale.  Dykke dybere og finder du gamle ortodokse klostre og et par nationalparker.

Serbien er et forholdsvist nemt land at komme rundt, da de fleste af vejene er i meget god stand. Du skal bare passe på, hvis du befinder dig i landdistrikter som nogle af vejene der ikke er så god.  Du kan leje en bil i Serbien i lufthavnen når du ankommer eller på en af forretninger i de større byer.  Bare husk at nogle veje har ikke stor skiltning og du er nødt til at bære en sikkerhedssele på alle tidspunkter.  Din egen kørekort bør være tilstrækkelig, men du kan få en International kørsel tillader hvis du foretrækker.

Et alternativ til Biludlejning er at bruge lokal transport.  I byerne kan du tage en afmålt taxa.  Der findes officielle taxier, der er markeret med en blå taxi skilt og undertiden du kan forhandle prisen på forhånd.

Du kan blande sig med lokale og vælge for at komme rundt på cykel.  Der er cykelstier rundt om i landet og det er den ideelle måde at gøre mest muligt ud af den smukke udsigt.  I virkeligheden, vil nogle af dem føre dig direkte til andre Balkan lande – perfekt hvis du ønsker at gøre en lille touring.