Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Serbien

Serbien Biluthyrning

Vi tar bort allt krångel och jämför priserna hos de flesta biluthyrningsfirmorna för din nästa resa till Serbien .

Vårt sökverktyg för Serbien jämför de flesta biluthyrningspriserna och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilken biluthyrningsfirma du ska hyra från. Detta sökverktyg sparar dig en massa tid och besvär och visar specialerbjudandena i realtid.

Du kommer att märka att våra priser vanligen är mycket förmånligare än om du bokar direkt med biluthyrningsfirman!

Populära biluthyrning platser i Serbien

Serbien Biluthyrning & reseinformation

Serbien har haft en orolig historia, särskilt med upplösningen av de jugoslaviska länderna i 1990-talet, men dessa dagar är situationen mycket lugnare och det har blivit en fantastisk semestermål.

Staden i Belgrad har fint framkommit misshandel det tog under kriget och är en av anledningarna till varför Serbien har blivit populärt.  Med flera stora museer och konstgallerier till besök, samt restauranger och kaféer, har staden snabbt blivit en rival till Paris när det gäller kultur och nattliv.

Andra städer i Serbien är dock också mycket populärt bland besökare.  Novi Sad är en livlig plats som också är mycket pittoresk och dess läge på Donau uttrycker det rätt i hjärtat av turistrutterna.  Du kan också bege norr och besök Subotica där du kan få en smak av de ungerska påverkan på regionen och se några vackra arkitektur.

De som är intresserade i naturen kan besöka området i Vojvodina, bara för att den norra delen av Belgrad.  Det finns några våtmarker som väckte en mängd olika fågelarter och det finns också gott om skogsklädda dalar.  Gräva djupare och du hittar gamla ortodoxa kloster och några nationalparker.

Serbien är ett ganska lätt land att få som de flesta av vägarna är i mycket gott skick. Du behöver bara ta hand om du är på landsbygden som några av vägarna där inte är så bra.  Du kan hyra bil i Serbien på flygplatsen när du anländer eller på något av uttagen i de större städerna.  Kom bara ihåg att vissa vägar inte har stora skyltar och du måste använda bilbälte i alla lägen.  Ditt eget körkort borde vara tillräcklig men du kan få en internationell körning tillstånd om du föredrar.

Ett alternativ till att bilhyra är att använda allmänna kommunikationer.  I städerna kan du ta en mätningsbaserade taxi.  Det finns officiella taxibilar som är markerade med en blå taxi skylt och ibland du kan förhandla om priset i förväg.

Du kan blanda med lokalbefolkningen och välja för att ta sig runt på en cykel.  Det finns stigar över hela landet och det är det perfekta sättet att göra mest av den vackra utsikten.  I själva verket leder några av dem dig direkt in i andra Balkan länder – perfekt om du vill göra en liten touring.