Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Belgrade

Belgrade Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Belgrade. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Belgrade, Serbia dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Belgrade.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Belgrade Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Bandar dan budaya:

Belgrade adalah bandar terbesar Serbia dan pada masa yang sama kapita ini. Nama bandar bermaksud "White City". Ia terletak di mana Balkan memenuhi Dataran Pannonian di Sungai Sava dan Danube.

Muzium Negara dan National Theatre adalah hanya beberapa contoh bagi kebanyakan bangunan bersejarah. Bandar mempunyai Gereja-gereja Ortodoks yang mengagumkan dan sepanjang hari ia menjadi sibuk berhampiran fortress Kalemgdan yang Maha Kuasa.

Belgrade merupakan sebuah bandar budaya antarabangsa di mana yang setiap tahun acara-acara yang terkenal seperti dalam filem, teater Festival dan Festival muzik. Banyak industri perfileman Serbia bertapak di pusat di Belgrade.

Hiburan malam di Belgrade adalah pasti yang sibuk, dengan restoran di Sungai Sava dan Donube, dan banyak bar dan kelab-kelab malam yang dibuka sehingga matahari terbit.

Lapangan Terbang:

Nama tempatan di Lapangan Terbang Belgrade adalah Nikola Tesla Lapangan Terbang (BEG), iaitu hanya 18 kilometer dari bandar. Sejak Lapangan Terbang ini terletak berhampiran dengan jalan utama E70 antara Belgrade dan Zagreb, anda boleh menyewa kereta tanpa sebarang masalah untuk sampai ke pusat dan lebih fleksibel dalam perjalanan anda.

Pengangkutan awam:

Belgrade telah besar sistem pengangkutan awam bas, trem dan trolleybuses. Hanya dalam waktu sibuk bas dan trem yang kadang-kadang sesak dan ianya tidak retsoran untuk menggunakannya.

Lalu lintas dan tempat letak kenderaan;

Bagaimanapun jika anda memutuskan untuk menyewa kereta di pusat di Belgrade anda tidak akan mempunyai sebarang masalah untuk memandu di bandar, kecuali waktu sibuk.

Berhati-hati bagi lorong ditandakan kuning pada jalan, kerana orang-orang ini hanya ditakdirkan untuk pengangkutan awam. Apabila anda mencari garisan merah di jalan-jalan anda boleh meletakkan tiada hanya untuk 1 jam, garisan oren 2 jam dan hijau anda akan mempunyai 3. Membayar Tiket di mesin tempat letak kereta.

Sebagai contoh di bawah istana lama anda akan menemui salah satu daripada beberapa tempat letak kereta bertingkat di kawasan bandar.