Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Serbia

Serbia Sewa Kereta

Marilah kita menghapus semua masalah dengan membandingkan kebanyakan kadar agensi sewa kereta untuk perjalanan anda yang seterusnya ke Serbia.

Alat carian sewa kereta kami Serbia akan membandingkan kebanyakan kadar-kadar kereta sewa dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum sewaan kereta. Alat carian sewa kereta ini akan menjimatkan masa anda tanpa sebarang masalah dan membolehkan anda mencari tawaran istimewa dalam masa nyata.

Anda akan mendapati bahawa kadar kami kebiasaannya lebih murah daripada tempahan dengan pembekal langsung!

Lokasi sewa kereta yang popular di Serbia

Serbia Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Serbia telah mempunyai sejarah bermasalah, terutamanya dengan break-up negara Yugoslavia pada tahun 1990-an, tetapi hari ini situasi ini lebih calmer dan ia telah menjadi sebuah destinasi percutian yang mengagumkan.

Bandar Belgrade telah muncul baik dari battering ia mengambil semasa perang dan salah satu sebab mengapa Serbia telah menjadi popular.  Dengan beberapa besar Muzium dan galeri seni untuk Lawatan, serta restoran dan kafe, bandar ini dengan cepat menjadi saingan ke Paris apabila ia datang kepada budaya dan hiburan malam.

Walau bagaimanapun, Bandar-bandar lain di Serbia adalah juga sangat terkenal di kalangan pelancong.  Novi Sad adalah sebuah tempat yang meriah itu juga sangat indah dan kedudukannya di Danube meletakkan ia betul-betul di tengah-tengah laluan pelancong.  Selain itu, kepala Subotica Utara dan lawatan di mana anda boleh mendapatkan rasa pengaruh Hungary di rantau ini dan melihat beberapa senibina yang indah.

Mereka yang berminat dalam alam semula jadi dapat melawat kawasan Vojvodina, semata-mata untuk Utara Belgrade.  Terdapat beberapa lembap di sini yang telah menarik perhatian pelbagai spesies burung dan terdapat juga banyak lembah-lembah yang berhutan.  Menyelidiki lebih mendalam dan anda akan dapati biara Ortodoks yang lama dan beberapa Taman Negara.

Serbia adalah sebuah negara yang agak mudah untuk mendapatkan sekitar seperti kebanyakan jalan raya berada dalam keadaan yang sangat baik. Anda hanya perlu berhati-hati jika anda berada di kawasan luar bandar kerana beberapa jalan-jalan sana tidak pandai.  Anda boleh menyewa kereta di Serbia di Lapangan Terbang apabila anda tiba atau di salah sebuah kedai di Pekan-pekan dan bandar-bandar besar.  Cuma ingat bahawa sesetengah jalan raya tidak mempunyai papan tanda yang besar dan anda perlu memakai tali pinggang keledar yang pada setiap masa.  Lesen memandu anda sendiri harus mencukupi tetapi anda boleh mendapat satu International memandu Permit jika anda suka.

Satu alternatif untuk Penyewaan Kereta adalah dengan menggunakan pengangkutan tempatan.  Di bandar-bandar, anda boleh mengambil teksi meter.  Terdapat teksi rasmi yang ditandakan dengan tanda biru teksi dan kadang-kadang anda boleh berunding tambang lebih awal.

Anda boleh menggabungkan dengan penduduk tempatan dan memilih untuk mendapatkan sekitar dengan basikal.  Terdapat laluan basikal seluruh negara dan ia adalah cara yang ideal untuk memanfaatkan sepenuhnya pemandangan indah.  Malah, ada di antara mereka akan membawa anda terus ke lain Balkan negara – sempurna jika anda ingin melakukan sedikit touring.