Få øyeblikkelig tilbud

Sted for avhenting:
Annet avleveringssted?
Sted for avlevering:
Ankomst:
Retur:
Bosted:
Velg bostedsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Alder:
35

Bilutleiepartnere i Serbia

Serbia Bilutleie

La oss ta alt stresset og sammenligne de fleste prisene på leiebil for din neste tur til Serbia.

Vårt søkeverktøyet for bilutleie i Serbia sammenligner de fleste leiebilpriser og lar deg bestemme hvem du vil leie fra. Søkeverktøyet for bilutleie vil spare deg for mye tid og krefter, og lar deg finne spesialtilbudene i sanntid.

Du vil finne at våre priser vanligvis er mye billigere enn ved bestilling direkte fra leverandøren!

Populære leiebil steder i Serbia

Serbia Leiebil & reiseinformasjon

Serbia har en urolig historie, spesielt med oppløsningen av jugoslaviske land i 1990-årene, men disse dager situasjonen er mye roligere og det har blitt et fantastisk feriemål.

Byen i Beograd har dukket opp pent fra mishandlingen det tok under krigen, og er en av grunnene til hvorfor Serbia har blitt populært.  Med flere store museer og kunstgallerier til besøk, samt restauranter og kafeer, er byen raskt bli en rival til Paris når det gjelder kultur og uteliv.

Men er andre byer i Serbia også svært populært med besøkende.  Novi Sad er et livlig sted som også er svært pittoresk og beliggenheten ved Donau setter den rett i hjertet av turistruten.  Alternativt nord og besøk Subotica hvor du kan få en smak av de ungarske påvirkningene på området og se noen vakker arkitektur.

De som er interessert i naturen kan besøke området Vojvodina, kun til Nord i Beograd.  Det er noen våtmarker her som har tiltrukket seg en rekke fuglearter og det er også nok av skogkledte daler.  Dykke dypere og gamle ortodokse klostre og noen nasjonalparker.

Serbia er et ganske enkelt land å komme seg rundt som de fleste veiene er i god stand. Du trenger bare å ta vare hvis du er på landsbygda som noen av veiene det ikke er så bra.  Du kan leie en bil i Serbia på flyplassen når du ankommer eller på en av de i større byer og byer.  Husk at noen veier ikke har stor skilting og du har å bære et bilbelte hele tiden.  Din egen førerkort bør være tilstrekkelig, men du kan få en internasjonal kjøring tillatelse hvis du foretrekker.

Et alternativ til leiebil er å bruke lokal transport.  I byene kan du ta en oppmålte taxi.  Det er offisielle drosjer som er merket med en blå taxi tegn og noen ganger kan du forhandle prisen på forhånd.

Du kan blande med lokalbefolkningen og velge for å komme rundt på sykkel.  Det er sykkelveier over hele landet og det er den ideelle måten å gjøre mest av den vakre utsikten.  Faktisk, vil noen av dem lede deg direkte til andre Balkan land – perfekt hvis du vil gjøre litt touring.