Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Belgrade

Belgrade Autonvuokraus

Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Belgrade. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Belgrade, Serbia ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Vuokra-autohaku haluaa varmistaa, että löydät halvimman vuokra-auton kaupungista Belgrade.

Käytä vertailusysteemiämme nyt ja ala säästää seuraavasta autonvuokrauksestasi lähtien!Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Belgrade. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Belgrade, Serbia ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Belgrade Autonvuokraus & matkatiedot

Kaupungin ja kulttuuri:

Belgradin on suurin Serbian ja samalla henkeä. Kaupungin nimi tarkoittaa "Valkoinen kaupunki". Se sijaitsee missä Balkanin täyttää Pannonian tasangoilla on Sava ja Tonava joet.

Kansallismuseo ja kansallisteatteri ovat vain joitakin esimerkkejä monia historiallisia rakennuksia. Kaupunki on vaikuttaviin ortodoksisiin kirkkoihin ja päivän aikana tulee kiire lähellä Kalemgdan ompi.

Belgradin on kansainvälisen kulttuurikaupunki jossa ovat vuosittain kuuluisaa tapahtumia kuten elokuvafestivaali, teatterifestivaali ja Musik-festivaalilla. Serbian elokuva-alan paljon perustuu Belgradissa.

Belgradin yöelämä on varmasti täynnä, kelluvat ravintolat, Savan ja Donube, ja monia baareja ja yökerhoja, jotka ovat auki auringonnousuun asti.

Lentokenttä:

Belgradin lentokentälle paikallinen nimi on Nikola Tesla lentokenttä (BEG), joka on vain 18 km: n päässä. Koska lentokenttä on niin lähellä välinen päätie E70 Belgrad ja Zagreb voivat vuokrata auton keskustaan ja joustavampi matkaa ongelmitta.

Julkinen liikenne:

Belgrad on iso julkisen liikenteen bussit, raitiovaunut ja johdinautot. Kuin ruuhka-aikoina bussit ja raitiovaunut ovat joskus liian täynnä, ja se ei ole suositeltavaa käyttää niitä.

Liikenteen ja pysäköinnin;

Joka tapauksessa jos olet päättänyt vuokrata auton Belgradissa ei ole mitään ongelmia ajaa kaupunkiin lukuun ottamatta ruuhka-aikoina.

Katso keltainen merkitty jonot Street, koska niistä on vain tarkoitettu julkisen liikenteen. Kun löydät punaiset viivat kaduilla voit pysäköidä siellä vain 1 tunti oranssit viivat 2 tuntia ja vihreä on 3. Maksaa lippu Internet-kone.

Esimerkiksi alle vanhan palatsin löydät yksi useita parkkihalleja kaupungin.