Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Serbia

Serbia Autonvuokraus

Anna meidän huolehtia kaikesta hässäkästä ja verrata keskenään puolestasi suurinta osaa autovuokraamoiden hinnoista seuraavalla matkallasi maahan Serbia.

Vuokra-autohakumme maalle Serbia vertaa keskenään suurinta osaa vuokra-autojen hinnoista ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata. Tämä vuokra-autohaku säästää sinulta paljon aikaa ja vaivaa, ja antaa sinun löytää erityisdiilit reaaliajassa.

Tulet huomaamaan, että hintamme ovat usein paljon halvempia kuin jos vuokraisit suoraan tavarantoimittajalta!Anna meidän huolehtia kaikesta hässäkästä ja verrata keskenään puolestasi suurinta osaa autovuokraamoiden hinnoista seuraavalla matkallasi maahan Serbia.

Vuokra-autohakumme maalle Serbia vertaa keskenään suurinta osaa vuokra-autojen hinnoista ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata. Tämä vuokra-autohaku säästää sinulta paljon aikaa ja vaivaa, ja antaa sinun löytää erityisdiilit reaaliajassa.

Tulet huomaamaan, että hintamme ovat usein paljon halvempia kuin jos vuokraisit suoraan tavarantoimittajalta!

Suosittu autonvuokraus paikkakunnalla Serbia

Serbia Autonvuokraus & matkatiedot

Serbia on ollut levoton historia erityisesti purkaminen Jugoslavian maissa 1990-luvulla, mutta nykyään tilanne on paljon rauhallisempi ja se on tullut uskomaton lomakohde.

Belgradin kaupungin nousi hienosti pahoinpitely kesti sodan aikana ja on yksi syistä, miksi Serbia on tullut suosittu.  Useita hienoja museoita ja gallerioita moneen vierailun, ravintolat ja kahvilat kaupungin on nopeasti tulossa kilpaileva Pariisiin, kun se tulee kulttuuri- ja yöelämään.

Muita kaupunkeja Serbia ovat myös hyvin suosittuja kävijöitä.  Novi Sad on vilkas paikka, joka on myös erittäin viehättävä ja sen sijainti Tonavan korjaa tilanteen vaellusreitin ytimessä.  Vaihtoehtoisesti voit suunnata pohjoiseen ja vierailu Subotica, jossa voit maistaa alueen Unkarin vaikutteita ja nähdä kaunista arkkitehtuuria.

Jotka ovat kiinnostuneita luonnossa vierailla alueella Vojvodina, Belgradin pohjoispuolella.  On joitakin kosteikot, jotka ovat houkutelleet valikoima lintulajia ja on myös paljon metsäinen laaksoja.  Kaivaa syvemmälle ja löydät vanha ortodoksinen luostarit ja muutama kansallispuistot.

Serbia on melko helppo kiertää, kuten useimmat tiet ovat erittäin hyvässä kunnossa. Sinun tarvitsee vain huolehtia, jos olet maaseudulla kuin jotkut tiet siellä eivät ole niin hyviä.  Voit vuokrata auton Serbian lentokentältä, kun saavut tai myyntipisteistä suurempi kunnissa ja kaupungeissa.  Muista, että jotkut teistä ei ole hyvä merkki ja sinun on käytettävä turvavyötä aina.  Oma ajokortti olisi riittävä, mutta saat, kansainvälinen ajo sallia, jos haluat.

Autonvuokraus vaihtoehto on käyttää paikallisliikenteen.  Kaupungeissa otat mitatusta taksilla.  On olemassa virallisia takseja, jotka on merkitty blue taxi Kirjaudu ja joskus voit neuvotella hinta etukäteen.

Voit sekoittaa paikallisten kanssa ja halutessaan pyörällä kiertää.  On pyörän polkuja koko maassa ja se on ihanteellinen tapa hyödyntää kaunista näköalaa.  Itse asiassa jotkut niistä vie sinut suoraan muihin Balkanin maiden täydellinen jos haluat tehdä hieman tavalliset.