Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Mallorca

Mallorca Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Mallorca. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Mallorca, Sepanyol dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Mallorca.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Mallorca Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Pengenalan:

Mallorca adalah yang terbesar antara Balearic Islands, terletak di Timur Sepanyol di Mediterranean. Ibu, Palma de Mallorca terletak di pantai barat Selatan. Pulau ini mempunyai banyak pantai yang indah dan lovelly kecil dengannya. Di pantai Utara mempunyai banyak tebing. Zon tengah yang memanjang dari Palma adalah agak rata, dikenali sebagai Es Pla. Pulau ini mempunyai pelbagai gua atas dan bawah laut, yang dibuka untuk lawatan. Ia juga merupakan syurga bagi peminat sukan air.

Lapangan Terbang:

Kod IATA PMI. Terletak 9 km ke Timur modal terletak Lapangan Terbang Antarabangsa Palma de Mallorca. Kebanyakan syarikat-syarikat penerbangan bajet terbang ke PMI. Bas line 1 mengekalkan Perkhidmatan antara lapangan terbang dan pusat bandar Palma.

Untuk melawat:

Ibu Mallorca Palma dengan gaya gothic menakjubkan cathedral La seu. Soller sebuah bandar kecil di salah satu daripada Lembah-Lembah. Ia dikelilingi oleh pergunungan, bandar membuat kesan yang besar. Ia merupakan salah satu tempat yang paling indah di Pulau ini.

Iklim:

Terletak di tengah-tengah Laut Mediterranean, Balearic Islands mempunyai iklim Mediterranean yang tipikal. Cuaca pada musim panas boleh scorch. Ucapan tahniah bulan Julai dan Ogos - hari suhu mencecah melebihi 30 darjah. Walau bagaimanapun, walaupun pada awal bulan November dengan suhu air kira-kira 20 ° c anda boleh masih berenang tiada di laut.

Curiosities:

Jika anda mendapati beberapa waktu cuti anda di majorca, pasti anda perlu menyemak The evolusi Antarabangsa Mallorca filem Festival (EMIFF) adalah sebuah Tahunan festival filem yang diadakan di Palma de Mallorca, Sepanyol, yang previu filem baru semua genre, termasuk dokumentari, dari seluruh dunia. 2015 EMIFF dijangka antara 10 hingga 15 Disember 2015

Trafik:

Memandu di Majorca setakat adalah cara terbaik untuk melancong di Pulau. . Menyewa kereta akan membolehkan anda untuk menyaksikan keindahan pulau ini. Tempat letak kereta yang dibenarkan hak sehingga persimpangan dan ini sering menghadkan pemandangan pemandu orang yang ingin menyeberang.