Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Madrid

Madrid Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Madrid. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Madrid, Sepanyol dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Madrid.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Madrid Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Bandaraya Madrid yang indah adalah yang terbesar dan modal bandar Sepanyol. Ia adalah sebuah bandar yang bertenaga dan meriah kerana ia merupakan pusat politik dan ekonomi negara. Bandar ini mungkin paling menarik pada pandangan pertama tetapi terdapat banyak bidang Kecantikan jika anda melihat dekat.  Kehidupan malam di bandar khususnya adalah tandingannya. Penduduk tempatan Madrid adalah orang-orang yang ramah dan mesra dan dengan memilih untuk sewa kereta anda boleh mengembara sekitar dan menerokai kawasan lebih luas.

Madrid terletak di Sepanyol. Sebab sangat ini, ia telah diberikan status ibu negara pada abad ke-16. Selama ini, budaya serta kemudahan infrastruktur telah dibangunkan dengan banyak dan ia telah menjadi salah satu daripada bandar-bandar terbaik di Eropah. Bandar ini menawarkan banyak tarikan-tarikan pelancong dan mempunyai beberapa restoran-restoran yang hebat serta muzium-muzium. Muzium yang paling terkenal di Madrid Museo del Prado dan ia adalah tempat yang hebat untuk mengetahui lebih lanjut tentang sejarah bandar.

Selain itu menggunakan kemudahan Penyewaan Kereta untuk kepala ke Estación de Atocha, yang merupakan sebuah Stesen Kereta Api sangat lama yang dibina pada tahun 1851. De Estación Atocha bermakna Stesen tengahari itu. Ia dibina dengan besi selepas kebakaran memusnahkan sebahagian besar Stesen. Struktur Stesen ini dianggap seorang karya seni yang grand. Sekarang, ia tidak digunakan sebagai sebuah stesen kereta api dan sebaliknya ia telah ditukar kepada taman tropika. Terdapat lebih daripada 400 jenis spesis tumbuh-tumbuhan di Taman ini.

Di Plaza de Toros Monumental de Las Ventas bullring yang dan menggambarkan seni bina neo-Mudéjar yang indah. Ia dibina pada tahun 1934 dan ia dianggap bullring terpenting di dunia. Seni bina dibezakan dengan penggunaan batu-bata dan jubin seramik yang cemerlang. Menghadap ke gelanggang sukan lawan lembu ada sebuah berhala Nabu José Cubero, yang bullfighter yang sangat terkenal. Museo Taurino, yang merupakan sebuah Muzium pakar sejarah pertempuran bull dan matadors yang terletak berhampiran dengan gelanggang sukan lawan lembu ini.

Faunia yang dilancarkan pada tahun 2001. Ia pernah dipanggil Parque Biológico de Madrid. Taman ini menggambarkan cara di mana kehidupan hidupan liar dan tumbuhan telah membiasakan diri sepenuhnya terhadap keadaan yang sentiasa berubah dan pelbagai di dunia. Terdapat sepuluh conservatories di Faunia, dan ia bukanlah seperti zoo yang tetap atau sebuah taman. Teknologi telah digunakan untuk meniru persekitaran berbeza perkataan. Terdapat lebih daripada 720 spesies dan 4000 haiwan. Faunia itu dilancarkan dengan tujuan untuk mendidik orang ramai mengenai hidupan tumbuhan dan hidupan liar untuk melindungi dunia.

Penyewaan Kereta Madrid boleh membantu anda untuk melihat semua tempat-tempat ini dan banyak lagi, jadi Manfaatkan perkhidmatan mudah dan kos efektif yang disediakan untuk anda.