Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Barcelona

Barcelona Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Barcelona. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Barcelona, Sepanyol dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Barcelona.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Barcelona Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Dengan senibina Sepanyol yang indah, tempat-tempat pelancongan yang menakjubkan dan majestic monumen bersejarah serta Muzium, Barcelona sememangnya menggembirakan pelancong. Pantai-pantai yang luar biasa di pantai Mediterranean mengambil kek juga. Jika anda ingin menerokai Barcelona dan dengan pelbagai hidangan yang lazat pada harga yang berpatutan, menempah sendiri kereta sewa dengan kami, bercuti dan menikmati pengalaman.

Salah satu hidangan utama di Barcelona, kabel Harbour menghubungkan Barcelona dengan Mont Juic dan menawarkan pemandangan indah kaki langit metropolis serta kawasan luar bandar. Menara Torre RUBI dan tugu Columbus pertengahan berehat dan kira-kira 100 kaki di atas paras laut. Lawatan ke Barcelona dianggap tidak lengkap tanpa menaiki kereta kabel. Dengan kereta sewa, Perkhidmatan kami di tempat kami akan mendapatkan anda untuk melihat tempat-tempat ini dan banyak yang serupa pada harga yang berpatutan.

Sants MontJuic adalah terkenal untuk kariah mewah, indah rumah dan kawasan membeli-belah dan Muzium. Anda boleh melawat di sekitar kami sewa kereta dan melawat muzium yang terkenal Mies van der Rohe Pavilion, Olimpik dan Muzium Sukan dan Muzium Picasso antaranya. Tempat-tempat yang terkenal termasuklah The MontJuic Castle, dinding Avila, Teleferic de MontJuic monumen dan orang-orang yang sama. Di kawasan berdekatan adalah di pantai Mediterranean yang selesa dan bergaya.

Ciutat Vella bermaksud 'bandar lama' dalam Bahasa Inggeris, dan benar, ia memiliki beberapa peringatan daripada zaman pertengahan di Sepanyol. Barri Gottic, Barceloneta, La Ribera dan El Rabal adalah tarikan-tarikan yang patut diberi perhatian di sini. Ciutat Vella juga mempunyai satu kira-kira 10 minit dari bandar di mana opsyen berjemur dan snorkeling disediakan. Juga, La Rabla adalah laluan pejalan kaki yang sangat baik di bandar.

Ke arah bahagian tengah pembohongan Barcelona Sant Marti iaitu bandar pantai archetypical dengan pesisiran asli, serbuk pasir dan peribadi percutian. Di samping itu, terdapat l'Aquarium, akuarium terbesar di Eropah dengan lebih dari seribu spesies marin dan beberapa bentuk untuk pilihan tempat menjamu selera. Snorkeling, Berjemur, perjalanan feri di sekitar dan berehat adalah aktiviti-aktiviti yang popular di pantai.

Anda juga mempunyai berjalan tepi pantai Laut untuk bersiar-siar santai di bandar. Untuk semua tarikan dan banyak lebih termasuk Sepanyol Muzium, Tugu Peringatan negara Basque dan Istana, pilih kereta kita sewa dan bergerak dalam gaya!