Få din offert genast

Avhämtningsställe:
Annat återlämningsställe?
Återlämningsställe:
Ankomst:
Retur:
Bostad:
Välj bosättningsland
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ålder:
35

Biluthyrningspartners i Zurich

Zurich Biluthyrning

Biluthyrningssökning är ett självständigt företag som erbjuder biluthyrning i Zurich. Vårt anbudssystem jämför priserna hos de flesta internationella och lokala biluthyrningsfirmorna i Zurich, Schweiz och låter dig fatta ett välgrundat beslut om vilket företag du ska hyra från.

Biluthyrningssökning vill säkerställa att du hittar den billigaste bilen i Zurich.

Använd vårt jämförelsesystem nu och börja spara på din nästa bilhyra!

Zurich Biluthyrning & reseinformation

Staden:

Zürich är Schweiz hjärta i många aspekter. Också när Bern är huvudstad. Zürich har en hög position i finansvärlden. Den genomsnittliga inkomsten för 350 000 invånarna i denna stad är ganska hög, för detta livet i Zürich är inte billigt. Men i denna stad kan du köpa nästan allt, det är en enorm kommersiell och kulturhuvudstad.

Lindenhof, ligger på en kulle på västra stranden av floden Limmat, bildar det historiska hjärtat av staden. Zürich är beläget i norra delen av landet nordväst om den långa och smala sjön Zürich.

Flygplatser

Flygplatsen Zürich-Kloten (ZRH) är den största flygplatsen i Schweiz. Det är ligger 12 kilometer nordost om staden, längs motorväg A20.

Kollektivtrafik

Det finns tunnelbana järnvägar, kallad S-Bahn, ett perfekt sätt att gå till mer avlägsna platser som den populära medeltida staden Stein am Rhein. Det finns också färjetrafik på sjön och floden Limmat. På sommaren finns det ofta förekommande tjänster, medan de flesta färjor är ur drift i vinter.

Parkering och trafik

Nästan varje highway i Schweiz leder rakt in i Zurich. Detta kan vara ganska lätt för turister, särskilt när du valt att hyra en bil. Motorvägen A1 förbinder Zürich med Genève och Bern, A3 körs till Basel och A4 springer till Schaffhausen.

Det är inte alltid lätt att hitta parkering i staden och nästan alla av dem har betalas. Det finns många parkeringsgarage i staden och det finns en elektronisk uppgift system som guidar dig till tillgängliga parkeringsgarage.

Vad du kan se i Zürich:

Om du vill dra nytta av de många möjligheterna som du kan se i och runt Zürich som otaliga sjöar men också bergen på vintern är det lätt att hyra en bil på flygplatsen eller staden centrerar. För att inte ta de dyrare lokala ombud bör du boka bilen i förväg. Dessa är några kända destinationer i Zürich:

  1. Zürichsjön
  2. Swiss National Museum
  3. Pilatusberget
  4. Den gamla staden "Altstadt"
  5. Operahuset