Oglejte si vašo ponudbo

Mesto prevzema:
Drugi kraj vračila?
Mesto vračila:
Prihod:
Vrnitev:
Stalno prebivališče:
Izberite državo stalnega prebivališča
Valuta:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Starost:
35

Rent-a-car partnerji v Salvador

Salvador Najem vozila

Dovolite nam, da vas razbremenimo vseh nadležnosti in primerjamo cene večine rent-a-car ponudnikov za vaše naslednje potovanje v Salvador .

Naše rent-a-car iskalno orodje za Salvador bo primerjalo večino cen izposoje avtomobilov in vam omogočilo, da se premišljeno odločite pri kom najeti. To rent-a-car iskalno orodje vam bo prihranilo veliko časa in težav, in vam bo v realnem času omogočilo najti posebne ponudbe.
Opazili boste, da so naše cene običajno veliko nižje od rezervacije neposredno s ponudnikom!

Popular najem avtomobilov lokacijah v Salvador

Salvador Izposoja & potovalne informacije

Čeprav ta država je razlika, da najmanjša v srednji Ameriki, ni manjše od naravnih lepot.  Več turistov ugotavljajo, da je El Salvador ima veliko za ponuditi, obisk znova in znova v neverjetno plaž, čudovite gozdove in kajenje vulkana ali dva!

El Salvador je podobne velikosti do Walesa in je odličen kraj, če želite iti pohodništvo.  Obstaja več nacionalnih parkov in to še vedno neodkrita večina turistov, tako da vam ne bo se uvrščajo nad veliko drugih ljudi.  Izbirate parkov Montecristo, Cerro Verde in El Imposible.

Tiste, ki želijo avanture počitnice lahko poskusite whitewater rafting ali iti čolnarjenje na enem od jezer vulkanski krater kot Coatepeque.  Vode na El Zonte, Sonsonate in La unnion so priljubljena pri deskarje.  To so le nekaj minut vožnje stran od glavnega mesta, izposoja v El Salvador je smiselna, saj v nekaj urah zlahka dosežete vse dele države.

Ljubitelji zgodovine bodo uživali videnje arheološka najdišča v Tazumal, prej del Mayan civilizacijo.  Potovanje v provinci Morazan pomeni, da si lahko ogled jarki, ki segajo do državljanske vojne.  Ture so pogosto vodstvom vodnikov, ki je služil kot gverilski vojaki med konfliktom.

Če želite doživeti kulturo države, zakaj ne bi v vaseh v Ruta de Las Flores?  To so precej vasi, ki so znani po svojih cvetlični prikaže in ki ima veliko remorkerjev in dogodkov, kjer lahko izberete spominek ali dva.

To ni bila vedno visoko na seznamu krajev za obisk, ker država je imel težave v preteklosti, vendar turistično industrijo je zdaj pobral.  Tam so plantaže kave, kjer lahko ljudje dobili, nastanitev in hrano in so bolj upmarket plaži naselja, ki se premikajo.  Obstaja vedno več spa hoteli in nekaterih območjih so videl več razvoj.

To pomeni, da v naslednjih nekaj letih je treba še videti in ne obstaja, tako najem avtomobila, ko pridete bo veliko smisla.  Boste lahko videli in ne toliko v času vašega bivanja – zakaj zamudite?