Saa tarjouksesi välittömästi

Noutosijainti:
Eri toimituspaikka?
Toimituspaikka:
Saapuminen:
Paluu:
Asuinpaikka:
Valitse asuinmaa
Rahayksikkö:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Ikä:
35

Yhteistyöautovuokraamot kohteessa Frankfurt

Frankfurt Autonvuokraus

Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Frankfurt. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Frankfurt, Saksa ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Vuokra-autohaku haluaa varmistaa, että löydät halvimman vuokra-auton kaupungista Frankfurt.

Käytä vertailusysteemiämme nyt ja ala säästää seuraavasta autonvuokrauksestasi lähtien!Vuokra-autohaku on riippumaton yhtiö joka vuokraa autoja kaupungissa Frankfurt. Tarjoussysteemimme vertaa keskenään hintoja suurimmasta osasta kansainvälisiä ja paikallisia autovuokraamoita, jotka toimivat kaupungissa Frankfurt, Saksa ja antaa sinun tehdä valistuneen päätöksen siitä, mistä vuokrata.

Frankfurt Autonvuokraus & matkatiedot

Lentokenttä:

Frankfurt lentokenttä (FRA) on suuri kansainvälinen. Hotelli sijaitsee Frankfurt am Main, Saksa viidenneksi suurin kaupunki. Saksassa löydät myös Frankfurt Oder, joka sijaitsee lähellä Berliini ja Frankfurt-Hahnin, joka on yli 90 km päässä kansainväliseltä lentokentältä. Joten ole tietoinen, jos olet varannut.

Lentokenttä on aina kiireinen ja kaksi valtava päätteet yksi Euroopan suurimmista eduista. Jos vuokraat auton katsomaan ennen matkaa mille terminaalille saavut.

Julkinen liikenne:

Frankfurt am Main on erinomaiset yhteydet kaupunkiin S-Bahn-junalla. Kaupungin keskusta on vain 12 kilometrin päässä lentokentältä. Sinulla on myös paljon bussiasemaa ja eri rivit ovat tehtävä hyvin ja usein.

Kaupunki:

Tämä kaupunki ei koskaan nuku. Frankfurt am Main on yli 717.000 asukasta ja on yksi suurimmista taloudellisen kaupungeista maailmassa.

Tämä kaupunki on kuuluisa kaupan, kulttuurin, matkailun ja web-liikenteen. "Messe Frankfurt" on yksi maailman suurimmista Messut ja 10.

Hessenin osavaltio Frankfurt am Main on pääkaupunki Wiesbaden. Laajentaa matkasi voit vuokrata auton ja myös nähdä Wiesbaden, joka on vain 40 kilometrin päässä. Samalla etäisyydellä pääset Mainz. Se on kuuluisa yliopistokaupunki kaunis vanhan kaupungin keskustassa.

Näky nähdä:

Frankfurt am Main on paljon erityisiä asioita nähdä. Löydät monet kulttuurilaitokset. Yksi se on Goethen talo ja museo, vanha oopperatalo ja useita museoita, kuten Naturmuseum Senckenberg vain mainita yhden.

Helppo tulla autolla ovat suuri kasvitieteellinen puutarha: Palmengarten ja Goethe-yliopiston kasvitieteellinen puutarha. Palmgarten on Saksan suurin. On myös syytä suunnitella matka "Vanha Sachsenhausenin" ja voit osallistua "Ebbelwei Express", joka on vanha värikäs raitiovaunu kuljetus.