Dapatkan Sebut Harga Segera Anda

Lokasi Pengambilan:
Lokasi Penghantaran Yang Berbeza?
Lokasi Penghantaran:
Ketibaan:
Kembali:
Kediaman:
Pilih negara kediaman
Mata wang:
AED - United Arab Emirates Dirhams
Umur:
35

Rakan kongsi sewa kereta di Vieux Fort

Vieux Fort Sewa Kereta

Carian Kereta Sewa adalah sebuah syarikat yang menawarkan kereta sewa di Vieux Fort. Sistem sebut harga kami membandingkan kadar-kadar kebanyakan agensi di peringkat antarabangsa dan setempat di Vieux Fort, Saint Lucia dan membolehkan anda membuat keputusan termaklum mengenai syarikat sewa kereta.

Carian Kereta Sewa mahu memastikan anda mendapat kereta sewa yang termurah di Vieux Fort.

Guna sistem perbandingan kami sekarang dan mulakan penjimatan bagi sewa kereta anda yang seterusnya!

Vieux Fort Penyewaan Kereta & maklumat perjalanan

Vieux Fort merupakan sebuah bandar yang terletak di titik paling selatan iaitu Saint Lucia, nama datang dari Kubu yang digunakan untuk berhati-hati terhadap Saint Vincent.

Iklim

Vieux Fort mempunyai iklim tropika yang, dengan musim kering dari 1 Disember ke 31 Mei, musim basah bermula dari bulan Jun hingga November.

Bahasa

Saint Lucia Bahasa rasmi ialah Bahasa Inggeris, namun 95% penduduk boleh bertutur ¨Patwa¨ iaitu Bahasa Perancis Kriol.

Mata Wang

Mata Wang rasmi di Saint Lucia adalah dolar Caribbean Timur (EC) Walau bagaimanapun, dolar AS yang diterima secara meluas di banyak Restoran, Hotel, Bar dan kedai-kedai.

Bagaimanakah untuk ke Vieux Fort

Saint Lucia mempunyai dua Lapangan Terbang, Lapangan Terbang Charles George F. L. dan Lapangan Terbang Antarabangsa Hewanorra (UVF) di Lapangan Terbang terbesar Hewanorra International Airport, Lapangan Terbang ini terletak berhampiran Vieux Fort suku dan lebih kurang 54 Km dari ibu kota Castries.

Ia adalah retsoran untuk menyewa kereta apabila anda melawat Saint Lucia kerana pengangkutan awam adalah sangat terhad. Sesetengah kawasan Saint Lucia suka, Soufiere dan lokasi tertentu Cap estet, Marigot, Cas en Bas, Vieux Fort, Trouya, Marisule, La Toc dan Anse La Raye memerlukan kenderaan 4 x 4 seperti tempat-tempat ini tidak boleh dicapai tanpa 4 x 4

Apa yang perlu dilakukan dan apa yang perlu dilihat di Vieux Fort

Mesti mempunyai untuk melihat apabila anda berada di Saint Lucia ialah Pulau Pigeon, yang Simpan semulajadi, di Taman, anda boleh menemui beberapa bangunan-bangunan yang tertua di Saint Lucia dan dari sini anda boleh melihat Martinique.

Jika anda seperti Kembara Berjalan Kaki Saint Lucia adalah tempat yang sempurna, kerana terdapat banyak laluan berjalan kaki yang rasmi di Pulau ini. Oleh kerana pantai-pantai indah banyak mempunyai Saint Lucia, snorkeling adalah sangat popular. Pigeon Pulau dan The Pitions adalah tempat yang sempurna untuk SELAM skuba.